Uživači v Central Parku
V zraku · buzz buzz

Pogled na New York s pločnika sredi mestnega vrveža je veličasten, pogled na New York poleti, iz zraka pa prelesten. Za dokaz posebne lepote New Yorka iznad New Yorka je poskrbel fotograf George Steinmetz s serijo fotografij Summer over the city.

Lepe in posebne poletne trenutke v New Yorku ter njegove unikatne prebivalce je lepo okviril fotograf George Steinmetz. S fotoprojektom Summer over the City za ameriški časopis New Yorker je ujel vzdušje nikoli mirujoče metropole v poletnih mesecih.

PREBERITE ŠE: The Ballerina Project – elegantne baletke na ulicah svetovnih velemest

Očarajo predvsem neverjetni detajli, ujeti med fotografiranjem v helikopterju visoko v zraku: od ‘lovilcev’ sončnih žarkov…

do zdolgočasenih tenisačev…

in urbanih uživačev s knjigo v rokah in na dekici nekje sredi Central Parka. To so fotografije, ob katerih pozabiš na strah pred višino.

Uživači v Central Parku Odpri galerijo

cover Ljubke ilustracije pametnih besednih iger Triki za popoln oddih na plaži Triki za popoln oddih na plaži honest slogans Honest Slogans: Če bi oglaševalski slogani govorili resnico… Untitled-2 ManServants – popolni moški služabniki damam na uslugo · ·