NINTCHDBPICT000538775438
V zraku · buzz buzz

Kaj je tisto, kar podžge vašo samozavest? Zagotovo je to nova frizura ali pa hud stajling. Moči tega dvojega namreč ne gre podcenjevati. In tega se dobro zaveda tudi beloruski stilist Yevgeny Zhuk, za katerega lahko, po preobrazah sodeč, rečemo, da je v svoji stroki najboljši!

Yevgeny Zhuk danes živi v Moskvi, kjer ima tudi svoj salon – v njem ponuja frizerske storitve in storitve s področja ličenja, s katerimi pa dosega dih jemajoče preobrazbe. Z njimi namreč ženske dobijo tisto glamurozno podobo, ki so jo sicer hranile samo za posebne priložnosti. Poleg salona ima Yevgeny tudi več TV-oddaj, ki se posvečajo lepotnim preobrazbam, to pa mu omogoča, da za te neverjetne transformacije poseže po orodjih in ekipi, ki jim ni para.

V galeriji vam predstavljamo nekaj njegovih najboljših preobraz, ob katerih boste zagotovo ostali odprtih ust.

Galerija: Neverjetne preobrazbe, ki te bodo pustile odprtih ust

Neverjetne preobrazbe, ki te bodo pustile odprtih ustOdpri galerijo
zoran-zonde-stojanovski-mzVYVGiLb1g-unsplash Moški so odločili: to je najbolj seksi kombinacija barve las in oči! Jo imaš tudi ti? Prisrčne tetovaže za dva: zate in tvojo najljubšo osebo Prisrčne tetovaže za dva: zate in tvojo najljubšo osebo Ni jim usojeno: 4 znamenja, ki resnično nimajo sreče v ljubezni Ni jim usojeno: 4 znamenja, ki resnično nimajo sreče v ljubezni 3892c19b7d92233562828c736a79819b Skrivnostna zgodba družine Rothschild: denarja ni mogoče prešteti