confetti13
V zraku · trend

Umetnika in prijatelja Nicholas Andersen in Julie Ho sta mojstra preoblikovanja preprostih materialov, kot sta papir in karton, v neverjetne pravljične strukture, ki v obiskovalcu vzbujajo množico čustev in spominov.

Prijateljstvo avtorjev je zraslo iz skupne ljubezni do praznovanja in umetnosti, kasneje pa sta se povezala tudi na poslovnem področju. Ustanovila sta podjetje Confetti System, specializirano za začasno dekoracijo prostora. Inspiracijo črpata iz mehiških ‘piñat’, novoletnih okraskov, disko krogel, pravljic in kitajske mitologije. Ustvarjata dekoracije izložb, odrov in poslovnih prostorov ter scenografije za modna snemanja in dogodke.

PREBERITE ŠE: Štiriletna Mayhem je s svojimi kreacijami iz papirja navdušila tudi Vogue

Pohvalita se lahko s sodelovanji s številnimi svetovno znanimi znamkami in posamezniki, tako iz modnega kot glasbenega in filmskega sveta. Obiskovalca s pomočjo svojih struktur popeljeta v čarobni svet, v njem vzbudita globoko potlačene spomine na otroštvo in mu na obraz narišeta nasmeh. Manjše število posameznih dekorativnih artiklov iz njune kolekcije je na voljo tudi na spletu in tako lahko njuno pravljico preprosto spustimo tudi v svoj dom.

Odpri galerijo
cover Smokin’ Jackets – ovitki za cigaretne škatlice cover Neonski prenosni skiro Pigeon COVER Navijaško navdušenje z obarvanimi brazilskimi trendi cover-lonelyplanet Lonely Planet Ljubljano uvrstil na 2. mesto med evropskimi destinacijami · ·