Sončne opekline
V zraku · buzz buzz

Auč! Zakaj sončne kreme ni dobro pozabiti doma? Razen če ne želite končati kot ti posamezniki, je nikoli več ne boste pustili doma. Sonce s tanjšanjem ozonske plasti postaja vse bolj nevarno, kljub temu pa nekateri še kar ignorirajo zdravstvena opozorila in se celo brez sončne kreme čezmerno nastavljajo sončnim žarkom. Naj vam bo galerija kot svarilo, da se pred in med sončenjem nikoli več ne pozabite namazati, kajti verjemite, da si ne želite biti v koži teh ljudi.

Kaj hitro ljudje pozabimo, kako nevarno je sonce, in se pretirano izpostavljamo sončnim žarkom in to kljub stalnim opozorilom o nevarnosti tovrstnega početja. Ste vedeli, da ima vsako leto več kot tretjina odraslih in okoli 70 odstotkov otrok sončne opekline? Toda le redki ste verjetno tako zelo obžalovali svojo ignoranco do zaščite s sončno kremo kot ti posamezniki, ki so na najbolj boleč možen način spoznali, zakaj sončne kreme ni pametno pustiti doma in zakaj je zlata vredna zaščita.

PREBERITE ŠE: Kako ublažiti sončne opekline – domače sredstvo za oskrbo opeklin

Samo predstavljamo si lahko kakšne bolečine in srbečico so občutili ti posamezniki, ki kreme za sončenje verjetno ne bodo nikoli več pustili doma. Imate sončne opekline? Tako jih omilite.

Ko te opeče sonce ...Odpri galerijo
Tipi voznikov v Sloveniji. Kakšni tipi voznikov obstajajo v Sloveniji? Ulične omarice s hrano. Ulične omarice s hrano in življenjskimi potrebščinami po vzoru knjigobežnic Maček na fotografiji Ni šans, da na tej fotografiji najdete mačka! Lexy Panterra - twerkanje Seksi Lexy Panterra – kraljica twerkanja [video] ·