Neverjetni dokazi, da Japonska zagotovo ni ista kot ostale države sveta.
Utrip mesta · destinacija

Obalo vzhodne Azije krasi verjetno najbolj zanimiva arhipelaška država, katere prebivalci veljajo za kulturno najbolj ozaveščene na svetu. Njihove inovacije in navade se nam morda zdijo čudne, a ta živahen in ponosen narod lahko zagotovo pokaže državam sveta, kaj pomenijo izumi, domišljija, spoštovanje in družina.

V zahodnem svetu so Japonci sinonim za izume, saj veljajo za zelo domiselne, morda celo norčave ljudi, ki skoraj vsako idejo prenesejo v stvarni svet. Futuristična stranišča, avtomobili, hrana, pijača, domovi … seznam je zelo dolg in se bo glede na trende verjetno tudi povečeval. A če njihovo tehnološko moč damo na stranski tir, v ospredje zagotovo pridejo tudi druge zelo pomembne stvari, ki Japoncem pomenijo veliko več, kot se nam zdi. To so kulturne prakse, zaradi katerih je Japonska ‘tako japonska’.

V galeriji slik smo zbrali najbolj zanimive prakse na Japonskem, ki dokazujejo, da se moramo še veliko naučiti.

Galerija slik – Japonska

Verjetno najbolj organizirano razporejene potovalke.Odpri galerijo
Odštekani hoteli, kjer lahko bivate, če ste se naveličali običajnih bivališč. Odštekani hoteli, kjer lahko prenočite, če ste se naveličali običajnih prenočišč Haiku Stairs 10 norih stopnic, zaradi katerih se vam bo zvrtelo shutterstock_657598606 20 naravnih čudes, ki jih morate videti, preden umrete Z90069resize Z9: skriti raj sredi neokrnjene narave · · · ·