Izdelki iz čokolade
Utrip mesta · kulinarika

Običajno nas ni treba pretirano prepričevati, ko gre za čokolado. Razen, če se ne držite stroge diete, se ji le redkokdo lahko upre. S temi neverjetno realističnimi izdelki iz čokolade Sarah Hardy pa znajo imeti težave tudi največji čokoholiki. Britanka čokolado namreč ‘zamaskira’ v človeško srce, žuželke, fosile, žabe ipd. in to tako zelo realistično, da preslepijo vsakogar.

Le redkokdo se lahko upre čokoladi. A Sarah Hardy, umetnica, ki ustvarja s hrano, izdeluje čokoladne skulpture, ki so tako realistične, da niti v snu ne bi dejali, da gre za čokoladne izdelke.

PREBERITE ŠE: Choconips: čokolada v obliki bradavičk

Pravijo, da je vse, kar je iz čokolade, dobro in Sarah se s tem več kot očitno strinja. Zakaj bi sicer ustvarjala realistične skulpture iz čokolade, ki se izdajajo za vse drugo kot za čokoladne izdelke. Nekateri njeni izdelki so morda videti neokusni, a verjemite, da če si drznete ugrizniti vanje, vam ne bo žal. Prodaja jih v svoji trgovini The Edible Museum.

Galerija – neverjetno realistične skulpture iz čokolade:

Čokoladne skulpture Sarah HardyOdpri galerijo

Burger Nutella - McDonald's Sweety con Nutella – McDonald’s na meni dodal Nutellin burger! Librottiglia - knjiga na steklenici vina Librottiglia: knjiga namesto etikete – kratke zgodbe na steklenici vina Čokolada  Choconips Choconips: čokolada v obliki bradavičk Jose Gourmet sardine 4 Sardine Jose Gourmet – tako kreativne embalaže za sardine še niste videli ·