Kuhinjski pult z nevidnim koritom
Utrip mesta · dom

Na pohištvenem sejmu Salone del Mobile v Milanu, ki ga vsako leto obišče več sto tisoč ljudi, je obiskovalce osupnil Offmat, kuhinjski pult z nevidnim kuhinjskim koritom. Gre za eksperimentalni projekt oblikovalskega studia Marmo Arredo.

Nevidno kuhinjsko korito je delo oblikovalskega studia Marmo Arredo. Nenavaden kuhinjski pult Offmat se je predstavil na 55. pohištvenem sejmu Salone del Mobile v Milanu (38. na mednarodni ravni), ki velja za enega vodilnih mednarodnih pohištvenih sejmov na svetu. Lani ga je obiskalo več kot 300 tisoč ljudi.

PREBERITE ŠE: Stiskalnica za olje Gorenje: za doma pripravljeno, hladno stiskano olje

Kuhinjsko korito je v pospravljenem stanju neopazno in del površine kuhinjskega pulta, s kretnjo pa se potopi kot potopni stebriček in zavzame tradicionalno obliko.

Kuhinjski pult z nevidnim koritom.Odpri galerijo

Tako zadeva deluje v praksi:

Ikea predstavila novo urbano kolo Sladda Ikea predstavila urbano kolo Sladda Zložljiva mizica Ta-bl Ta-bl: zložljiva mizica za pod roko Hovr Hovr – pripomoček za nezavedno porabo kalorij med sedenjem Stiskalnico za olje Gorenje OP650W Stiskalnica za olje Gorenje: za doma pripravljeno, hladno stiskano olje