cover
V zraku · buzz buzz

Velikim ljubiteljem kultnih filmskih uspešnic filmski spominki in akcijske figure verjetno niso prav nič tuje, a sedaj je tu briljantna serija McDonaldsovih ‘’Happy Mealov’’ Newta Clementsa, s pridihom nostalgije na naša nepozabna filmska doživetja.

Nostalgična ideja je prešinila umetnika Newta Clementsa, ki si je zamislil zamenjati klasične embalaže hitre prehrane, z nepozabnimi ikonami večnih filmskih in televizijskih uspešnic, ki so oblikovale naša filmska doživetja. Akcijske figure, pištole in celo imitacija metamfetamina iz televizijske serije Breaking Bad, so vrste ‘’igrač’’, ki seveda niso primerne za otrokov Happy Meal.

Prav tako kot so tudi filmi The Terminator, Jaws, The Shining, Psycho in drugi namenjeni starejšemu občinstvu. Bi si želeli ob svojem krompirčku in kokakoli odnesti domov tudi akcijsko figuro Terminatorja ali Hannibala Lecterja?

A ne bojte se. Serija embalaž ikoničnih filmov sodobne pop kulture ne bo prišla v obtok vašega najbližnjega McDonaldsa, ampak bo raje kot zanimiva ideja spominjala na vrhunske uspešnice, ki so za vedno spremenile filmsko produkcijo. Nedvomno gre za simpatično idejo, ki lahko vsakemu cinefilu prikrade nasmešek na obraz.

V galeriji si oglejte serijo umetnikovih Happy Mealov

Odpri galerijo

lego-ikea-claire-healy-sean-cordeiro-designboom-08 Ikea+Lego: ko združimo pohištvo in Lego skulpture cover3 15 najbolj odbitih modelov najlonk in nogavic BeFunky-collage (1) 10 predmetov, ki so jih v grob odnesli slavni PicMonkey Collage Dekleta na svojih motorjih: vintage fotografije pravih motoristk ·