makhmutova-dina-xhUBSGzqM-E-unsplash
V zraku · buzz buzz

Kdo je ženska, ki obožuje poredne, umazane stvari? Naj ti zaupamo: njeno drugo ime je strast!

Do moškega, ki ga ljubi, čuti materinski instinkt. Kljub temu je zelo strastna in niti malo je ne moti, da se partner zanaša na njo in da ji prepusti, da jo vodi. Poleg fizičnega stika ji je tudi zelo pomembno, da ima z moškim duhovni in intelektualni stik.

Njena večja pomanjkljivost je to, da je lahko včasih preveč moška, s čemer pri moškem zbuja komplekse, ki lahko sčasoma vodijo do razhoda. Lahko je tudi nestrpna, nervozna in ne dopušča ugovorov.

Ženska, rojena v tem znamenju, obožuje umazane porednosti. Od moškega zahteva, da počne tisto, kar je njen najbolj všeč, za njegov užitek si ne dela kljukic. Obožuje vrhunec na vrhunec, moškega pa z veseljem zadovolji tudi oralno. Zase meni, da je seksualno svobodna oseba.

To je ženska, rojena v znamenju DVOJČKA!

Father's Nursing Assistant: zdaj lahko tudi moški podoji otroka Father’s Nursing Assistant: zdaj lahko tudi moški podoji otroka in razbremeni mamico shutterstock_105719558 Želiš živeti srečnejše življenje? Nasmej se, pravi znanost! shutterstock_1028354839 Njim ne smete zaupati: astrološka znamenja, ki ne znajo čuvati skrivnosti high-art-2019-natural-cannabis-company-17 High Art 2019: izvenzemeljske umetnine, ki jih je navdihnila konoplja · ·