Google Photos
V zraku · tehnologija

Imate tudi vi en kup tresočih videoposnetkov? Google ima zanje zdravilo. Zadnjo različico aplikacije Google Foto (Google Photos 2.13), ki težko gledljive posnetke naredi gledljive.

Marsikdo izmed vas nima športne kamere in posnetke kolesarjenja, smučanja ipd. snema iz rok. Običajno takšno snemanje spremlja kopica tresljajev in ti posnetki so kljub našemu trudu težko gledljivi, če sploh. Na srečo je ta problem stvar preteklosti. Google je namreč pripravil rešitev. Najnovejša različica aplikacije Google Foto (2.13) vam bo namreč pomagala stabilizirati posnetek in to naknadno.

PREBERITE ŠE: YouTube v črni barvi – prestopite na temno stran

Vse, kar morate storiti, da popravite videoposnetek, je, da na aplikacijo naložite želeni posnetek, greste na urejanje in izberete možnost Stabilize (stabilizacija). Od tu dalje vse opravi aplikacija. ki obdela vsako sličico. Če je posnetek dolg 30 minut, se med obdelavo zamotite s čim drugim. A verjemite, da se splača počakati, kar nenazadnje dokazujeta priložena posnetka Daniela Stona, ki je izkoristil prednosti Googlove nove storitve. Razlika je očitna, saj so vsi tresljaji z originalnega posnetka čudežno izginili. Ne verjamete? Prepričajte se na lastne oči.

Pametna obveza Pametna obveza, ki zdravnika na daljavo obvešča o napredku poškodbe Google AutoDraw Google AutoDraw – aplikacija za hitro risanje, ki te spremeni v nadarjenega risarja Čelada proti motečim dejavnikom The Isolator – čelada za boljšo koncentracijo Brskalnik Microsoft Edge Spletni brskalniki 2017: najbolj energijsko varčen brskalnik ta hip je … · · ·