Niceballs
V zraku · tehnologija · gadgeti

Niceballs je protetičen dodatek vaši delovni površini, ki vam omogoča neslutene občutke sproščanja ob delu. Nanovo iznajdeni “žogici” proti stresu posnemajo videz, težo, uravnovešenost in teksturo enega od najpomembnješih delov moškega telesa. Ter tako revolucionarno vplivajo na vašo produktivnost. Držanje za “moda” je vendarle ena najbolj sproščujočih in hkrati navdihujočih stvari na svetu!

Oblikovni studio Imaginarate je v preteklosti stavil na provokativen dizajn in tudi tokrat ni nič drugače. S projektom Niceballs je zadel srž problematike sproščanja na delovnem mestu in predstavil revolucionarni izdelek brez primere. Niceballs enostavno namestite pod delovno površino in v trenutkih pomanjkanja delovnega zagona ali navdiha sezite in se poigrajte z nanovo iznajdenimi žogicami za stres.

Le-te posnemajo težo, uravnovešenost in teksturo kože pravih moških mod, zato je občutek pristnosti na najvišji možni ravni. Studio Imaginarte svojo idejo pojasnjuje z enostavno trditvijo, da Niceballs omogočajo tiste prijetne prekinitve delovnega toka in sekunde le zase, ki jih potrebujete, da zberete misli in postanete zares ustvarjalni. Vaši delovni premori bodo od zdaj edinstveni in na drugi ravni, saj vam za navdih ne bo treba segati po lastnih modih, temveč boste lahko otipavali sebi nelastna moda.

Torej zamenjajte čik pavze, kavice in ostalo z zdravimi prikinitvami otipavanja Niceballs in postanite nadustvarjalni.

Morda se sliši bizarno, a izdelek je namenjen tako moškim kot ženskam.

Galerija: Niceballs

NiceballsOdpri galerijo

EEG trak iBand+ vam omogoča, da prevzamete nadzor nad sanjami. iBand+ je trak, ki omogoča, da nadzorujete svoje sanje Zapestnica Lvl LVL – prva zapestnica, ki meri raven (de)hidracije telesa Zapestnica Sngl Sgnl – naprava, ki omogoča telefoniranje s prstom GoPro Karma GoPro Karma – zložljivi dron, ki si želi povsod s teboj · ·