Nika Zorjan
V zraku · buzz buzz

Nika, simpatična Prekmurka, ki izvira iz glasbene družine, je ena od tistih, ki v glasbi uživa in v njej živi v vsakem trenutku. Naj bo na poti, doma ali v studiu. S svojo energijo k sebi privablja vedno več oboževalcev in oboževalk. Posebej zanje si je vzela čas in skupaj s štirimi oboževalkami pripravila štiri videoposnetke, tako da lahko živahno srečanje spremljajo še drugi oboževalci. Vedno pa je bil z Niko in oboževalko tudi njen najzvestejši spremljevalec novi Volkswagen Polo beats, ki poskrbi, da med vožnjo Niko in njene sopotnike vedno spremlja dobra glasba in kakovostno ozvočenje.

V prvem videoposnetku, ki ga je Nika objavila že decembra na svojih družbenih omrežjih, se je z oboževalko Lucijo odpravila k frizerju. Seveda se ni odločila za nič drugega kakor za roza barvo pričeske, njena oboževalka pa za nekoliko temnejšo različico.

Kot je običajno v družbi Nike, je bilo na poti in pri frizerju zabavno, nenavadno pa je, da sta se punci ob tem pogovarjali o sistemu za avtomatsko uravnavanje razdalje (ACC), s katerim se ponaša novi Polo beats.

V drugem videoposnetku je na druženje povabila še eno oboževalko. Z Mimi sta se odpravili po nakupih, velikih nakupih. Lahko bi rekli, da ju je malce zaneslo. In čeprav sta imeli polne roke, se je v Nikinem prtljažniku našlo več kot dovolj prostora za vse vrečke.

Tretji videoposnetek, ki je nastal v sklopu Nikinega druženja z oboževalkami, prikazuje prijetno kavo z radijsko voditeljico Jano Morelj. Tudi Jana je med drugim navdušenka nad avtomobilsko znamko Volkswagen, tako da sta se na parkirišču pred kavarno družila tudi njuna jeklena konjička.

Oboževalka Lana je imela cel kup vprašanj za Prekmurko Niko, prav tako pa tudi za Primorko Jano. V zadnjem delu pa se je oboževalki Maji izpolnila skrita želja. Nika jo je presenetila pred njenim domom in jo s svojim jeklenim konjičkom Polo beats peljala na svoj koncert. Maja se je skupaj z mlado pevko tudi priklonila na odru. Ni slabo biti Nikina oboževalka!

Nika je o celotni izkušnji s svojimi oboževalkami povedala: »Z največjim veseljem sem vse štiri punce popeljala na vožnjo in druženje, ker verjamem, da jim lahko to nekaj prinese v življenju. Po eni strani me spoznajo in vidijo, da nisem čisto nič drugačna od njih, po drugi strani pa si niti predstavljam ne, kako vesela bi bila sama, če se bi mi zgodilo nekaj takšnega z mojimi glasbenimi vzornicami.«

Fotogalerija: Nika Zorjan – oboževalke & Polo beat

Nika Zorjan Odpri galerijo
Volkswagen Budd-e CES 2016: Volkswagen Budd-e: sloviti Bulli za 21. stoletje Volkswagen Polo GTI Novi Volkswagen Polo (2017): tako velik kot četrta generacija Golfa Volkswagen I.D. Buzz CES 2018: Volkswagen I.D. Buzz bo poganjala NVIDIA Novi Volkswagen Polo (2017) Novi Volkswagen Polo (2017): pravi zapeljivec že na slovenski cestah ·