Nike Adapt BB
Utrip mesta · moda

Nike je leta 2016 z lansiranjem samozavezujočih se superg HyperAdapt pretresel košarkarski svet. 3 leta kasneje je po zaslugi novega modela Adapt BB ponovno dvignil veliko prahu, saj so to prve “pametne” superge, ki spreminjajo svojo obliko.

Košarkarske superge Nike Adapt BB veljajo za prvo obutev, ki preko digitalne povezave ne le meri aktivnost uporabnika, temveč tudi prilagaja svojo obliko. Pri Nikeu so za testiranje revolucionarnega modela porabili največ časa doslej.

Superge se bodo takoj, ko jih boste nadeli, prilagodile obliki vašega stopala. Če se v čevljih ne boste počutili udobno, boste nastavitve lahko spremenili ob uporabi aplikacije za pametne telefone ali gumba, ki se skriva v spodnjem delu obuvala.

Kombinacija naprednega sistema zavezovanja in digitalne tehnologije bo košarkarjem, ki bodo tekom ogrevanja in tekme lahko izbirali med različnimi nastavitvami, pomagala pri doseganju boljših rezultatov. Med minutami odmori bo tako mogoče nekoliko povečati krvni obtok, medtem ko bo med igro superga ostala trdno pritrjena na stopalo.

Nike želi sistem FitAdapt v prihodnosti uporabiti tudi na drugih področjih. Tako lahko tehnologijo kmalu pričakujemo v sklopu izdelkov za druge športne panoge in prosti čas.

Zaradi velikega zanimanja Nike Adapt BB trenutno ni več na voljo za prednaročilo. Le upamo lahko, da nam bo proizvajalec kar se da hitro ponudil nove zaloge košarkarskih copat, ocenjenih na 350 dolarjev (preračunano 307 evrov).

Galerija – Nike Adapt BB

Nike Adapt BBOdpri galerijo

Osupljive preobrazbe las, ki so ustvarile popolnoma novo osebo. Osupljive preobrazbe pričesk, pri katerih lahko rečeš le “Vau!” shutterstock_695755501 Svoje športne modrčke že ves čas pereš narobe To je najbolj nepričakovan trend barvanja las 2019, ki smo ga videli pri Lady Gagi. To je najbolj nepričakovan trend barvanja las 2019, zanj pa je zaslužna Lady Gaga shutterstock_1186695619 8 načinov, kako lahko preverite, ali so oblačila, ki jih kupujete, dobro narejena ali so cenena · · ·