Nike-Air-Max-Plus-
Utrip mesta · moda

Ne, Nike Air Max Plus niso več enake. Doživele so namreč preobrazbo. Kako je danes videti klasika iz 90., pa si poglejte v nadaljevanju.

Pri Nikeu so nadgradili klasični tekaški copat iz leta 1998, na pomoč pa je tokrat priskočila njihova vrhunska podznamka NikeLab. Nike Air Max Plus imajo svoj ikonični profil nedotaknjen, a kljub temu ne manjka subtilnih podrobnosti. Vrhunsko usnje je zamenjalo klasične TPU-elemente, značilen učinek bledenja pa je tokrat uporabljen na zgornji strani tekaškega copata. Njihovo mehurčkasto oblazinjenje časti 20. obletnico tehnologije Tuned Air, inovacijo, ki zagotavlja visoko zaščito pred udarci.

PREBERITE ŠE: Top 15: superge za poletje 2017

Nove Nike Air Max Plus prihajajo v črni, roza, črno-beli in rumenorjavi barvi. Cena superg je 160 evrov.

Galerija – Nike Air Max Plus: klasične superge so doživele preobrazbo

Nove Nike Air Max PlusOdpri galerijo
cover-tatuji Helix tatu trend je popolnoma prevzel Instagram cover-adidas-wings-horn adidas Originals & wings+horns – čarobna kolekcija za tiste s prefinjenim okusom peenicorn-1493325416 copy Peen-i-corn legice: legice s samorogi za odrasle, ki so obnorele internet Natikači Jelly Slides Puma x Fenty x Rihanna: prozorni natikači Jelly Slides so nas spomnili na sandale iz Jugoplastike · · · ·