Nike-throwback-future-pack-air-max-270-1
Utrip mesta · moda

Nike že desetletja razvija nove modele in s tem premika meje mogočega. S tem nastajajo neverjetna sodelovanja in posebne izdaje superg. V zadnjih nekaj mesecih smo lahko videli številne najbolj priljubljene silhuete Swoosh, tako stare kot nove, z zanimivimi toni in barvnimi prelivi, ki vsebujejo bleščeče modre in vijolično-roza odtenke. Gre za kolekcijo Nike AIR MAX »Throwback Future«, ki legende postavlja še na piedestal višje.

Superge iz kolekcije Nike AIR MAX »Throwback Future« odlikuje kombinacija nostalgičnih korenin in futurističnih barvnih shem. Preobleko so tako dobile klasične ikone kot so Air Max 97 in Air Max 95, pa tudi nove Air Max 720 in Air Max 270. Tukaj so tudi superge samo za ženske Air Max DIA. V že prej omenjene kovinske mavrične barve so dodali še nevtralizirajočo črno, ki nekoliko zmanjša že tako razkošne svetleče odtenke. Ena od novosti so tudi superge Nike Air Max 720, ki ponujajo novo vidno enoto AIR, ki je višja in močnejša kot katerakoli do zdaj. Z večjim oblazinjenjem, ponujajo 720 nepredstavljivo celodnevno udobje in oživljajo popolnoma novo estetiko za kolekcije Nike AIR!

AIR MAX 270

Nike Air Max 270 je športni copat, ki je nastal z združitvijo dveh velikih ikon v zgodovini Nike: Air Max 180 in Air Max 93. Ima največji blažilni vložek Air Max, ki zagotavlja izjemno mehko blaženje, ki je videti tako neverjetno, kot je neverjeten tudi občutek mehkobe. Prav tako pa ima 3-delni podplat ki omogoča enostavno hojo in tek. Copati Air Max 270 so elegantni, športni in modni, z dolgo in bogato zgodovino Air Max dizajna, videza, oblazinjenja in blaženja. Air Max 270 ima dolg seznam različnih modelov, ki so se čez leta spreminjala in nadgrajevala. Nove modele poišči na www.taf.si.

Nike AIR MAX 720 – BIGGER IS BETTER

Večji, širši in močnejši kot kadarkoli prej z najvišjo enoto AIR, ki ponuja več zraka in udobja pod nogami. Tekstilni in sintetični zgornji del zagotavljata udobno podporo. Naravni toni tekstila, ki jemljejo navdih iz sveta narave, dodajo svežino temu sicer futurističnemu čevlju. Zanimivi valoviti vzorci si sledijo en čez drugega in ustvarjajo izjemno silhueto. Valovite in gumijaste prevleke na podplatu poudarjajo zračno enoto. Preveri nove AIR MAX 720 na www.taf.si.

Nike Air Max DIA

Superge Nike Air Max Dia so zasnovane posebej za žensko nogo. Imajo dvignjen videz/platformo in zračno estetiko v elegantni obliki. Enostaven in elegantno zasnovan ženski čevelj je izredno udoben in v njem boste lahko hodile cel dan. Imajo posebno Max Air enoto, ki je ojačana s tehnologijo midsole boost za še boljši stil. V njih boste pazile na svojo držo, saj oblika čevlja deluje na celoten podplat in seveda tudi na vaše velo telo. Imajo posebno gumijasto oblogo za odličen oprijem in stabilnost. Preveri nove Air Max DIA na www.taf.si.

NIKE AIR MAX 97 LX

Oblikoval jih je umetnik in dizajner Christian Tessle, ki je inspiracijo dobil iz narave, valovitih silhuet in presenetljivo tudi iz gorskih koles. Navdihnile so ga linije in valoviti efekti, ki se zgodijo, ko na primer dežna kaplja pade v lužo. Tako lahko silhueto 97 zlahka povežete z dinamiko narave. Nike Air Max 97 je presenetil svet teka z blaženjem Air, ki je vidno po celi dolžini podplata. Nike Air Max 97 LX sledi originalnemu dizajnu copata in ga nadgradi z lahko konsktrukcijo, ki je primerna za vsakodnevno udobje. Preveri superge Nike Air Max 97 LX na www.taf.si.


modeli 9 modelov, ki so obnoreli največje modne oblikovalce LJFW april LJFW 2018: začetek aprila bo popestril Ljubljanski teden mode digitalni fotomodel Prvi digitalni supermodel na svetu je videti neverjetno realistično cover-chupachups FILA x Chupa Chups – najbolj prisrčno sodelovanje leta · · ·