PicMonkey Collage
Utrip mesta · šport

Instagramovemu računu Nike Women sledi 4,8 milijona ljudi, ki jih vsak dan znova pričaka navdihujoča paleta različnih žensk, ki ponosno razkazujejo svoja mišičasta telesa. A paleta do nedavnega le ni bila tako pestra. Manjkale so namreč ženske z oblinami. To se je zdaj spremenilo. Nike je s športnimi nedrčki za večja oprsja končno “priznal”, da tudi ženske z oblinami telovadijo.

Slovita znamka je za model izbrala Palomo Elesser, ki ima pogodbo podpisano pri oddelku “plus-size” v agenciji Muse. Ta bo predstavila enega od novih športnih nedrčkov Nike.

Paloma tako v nedrčku in pajkicah pokaže, kako je vedeti, če se nam športni nedrček pravilno prilega. Kar je na tej fotografiji nedvomno presenetljivo, je to, da nikjer ni omenjeno, da je to model”plus-size” ali pa da je ta nedrček primeren le za “večja” dekleta. Nedrčki bodo tako na voljo do velikosti XL ali E, kar je po mnenju nekaterih strokovnjakov precej enako velikosti DD. Medtem ko so mnogi Nike pohvalili, se drugi pritožujejo, da ponudba mnogim ženskam še vedno ni dosegljiva.

PREBERITE ŠE: Najboljše superge 2016: modni kos brez katerega letos enostavno ne gre!

Pa vi, boste ploskali Nikeju?

Spust po bob stezi v Sarajevu. Slovenec posnel drzen spust s kolesom po zapuščeni olimpijski bob stezi v Sarajevu Cristiano Ronaldo Euro 2016 Čustveni Cristiano Ronaldo – za nekatere najboljši, za druge cmera S kajakom po peščenih sipinah puščave Namib S kajakom po peščenih sipinah – je to nov šport? Najbolj smešni goli v nogometni zgodovini Najbolj smešni goli v nogometu vseh časov · ·