NI112O00G-A11@11
Utrip mesta · moda

Brskanje po stari šari, fotografskih albumih in najvišjih knjižnih policah ima svoj čar. Nikoli ne vemo, kaj bomo našli, morda kaj dolgo izgubljenega ali pa nekaj, kar ima veliko sentimentalno vrednost. Brskanje po stari šari so se šli tudi pri Nikeju.

Pisalo se je leto 1993, ko je Nike trgu predstavil superge Pantheon. Štiriindvajset let pozneje so se odločili spomin na ta legendarni športni copat obuditi, ga malenkostno spremeniti in ga poslati med nas.

Novi The Nike Pantheos se od originalnih ne razlikujejo veliko. Gornji del še vedno sestavlja neopren, ki so mu dodali še nekaj semiša. Podplat je v nasprotju z modelom ‘93 opremljen s tehnologijo cushioning, tako da bo hoja prijetnejša.

The Nike Pantheos bodo na voljo v štirih barvnih različicah po ceni 80 evrov.

Galerija – Nike Pantheos: Nike oživil še eno svojih klasik

Nike Pantheos: Nike oživil še eno svojih klasik.Odpri galerijo

Zimske jakne po vzoru Vojne zvezd, ki si jih želite imeti Zimske jakne po vzoru Vojne zvezd, ki si jih želite imeti Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek Givenchy VR/AR: očala navidezne in obogatene resničnosti kot modni dodatek large_Converse-Utility-Shoes Converse Urban Utility: nepremočljive ‘all-starke’ shutterstock_527845357 5 enostavnih trikov, s katerimi bodo tvoja oblačila takoj videti dražja · · ·