Nike s kolekcijo za močnejšo postavo
Utrip mesta · moda · ženska moda

Pred dobre pol leta je Nike predstavil prvo kolekcijo športnih nedrčkov za močnejšo postavo, zdaj pa je predstavil še prvo kolekcijo športnih oblačil za močnejšo postavo.

Nike je predstavil svojo prvo kolekcijo športni oblačil za močnejšo postavo, ki sledi kolekciji športnih nedrčkov za ženske z močnejšo postavo, ki so jo predstavili julija 2016. S kolekcijo želi Nike spremeniti percepcijo žensk z močnejšo postavo.

PREBERITE ŠE: Nike končno z nedrčki za večja oprsja

Kampanjo krasita Grace Victory in Danielle Vanier, ki ju je v objektiv ujela modna fotografka Jade Keisha Gordon. Kolekcija zajema kolekcijske številke od XL do XXXL. ”Ko smo zasnovali kolekcijo, nismo oblačil preprosto naredili večjih, saj imamo vsi težo razporejeno drugače.” je dejala Nikova podpredsednica Helen Boucher, zadolžena za športna oblačila. Naročite jih lahko tu.

Galerija – Nikeova kolekcija za močnejšo postavo:

Iz Nikeove kolekcije športnih oblačil za močnejšo postavoOdpri galerijo
preveliki čevlji s peto Zakaj bi morale nositi prevelike čevlje s peto? pričeske za vse starosti 12 ženskih pričesk za vse starosti laceup shoes accessories Nagradna igra: podarjamo 3 x satenaste vezalke Laceup Shoes Accessories BeFunky Collage Noro simpatične modne kombinacije, ki jih boš to pomlad želela nositi · ·