To so Nikove superge, ki jih ne želite pustiti na zelenici.
Utrip mesta · moda

V času poplave “grdih čevljev” nismo več presenečeni, če vidimo nenavadno obutev. Tudi NIKE se je odločil, da postreže z nenavadim parom čevljev, ki so ga poimenovali Golf Grass Shoes oziroma ‘travnati’ čevlji za golf.

Na nogah modnih privržencev smo lahko videli različne čevlje ‒ tiste, ki so narejeni iz teniških žogic in loparjev, Crocsovo platformo, čevlje iz človeškega telesa in še bi lahko naštevali. Zdaj svojo srečo s proizvodnjo grdih čevljev okuša tudi NIKE ‒ ustvarili so precej nenavadne superge Golf Grass za golf, in sicer za igralce na Turneji PGA.

Air Max 1, verjetno najbolj znan model čevlja, je bil deležen različnih preoblikovanj, a tokrat so se odločili, da čevelj spremenijo v travo z igrišča za golf. Zgornji del čevlja je okrašen z vzorcem bogato zelene trave, spodaj pa se nahaja gumijast in zračen podplat.

Datum, ko bomo lahko te superge kupili, še ni znan, stale pa naj bi 140 dolarjev, kar je približno 120 evrov. Do takrat bomo morali počakati, da izvemo, ali bodo te ‘travnate’ superge res nosili na Turneji PGA ali gre zgolj za marketinški trik.


shutterstock_751845763 Kako pozimi pravilno skrbeti za usnjene čevlje? Nike Adapt BB Nike Adapt BB: revolucionarne “pametne” superge, ki spreminjajo obliko Osupljive preobrazbe las, ki so ustvarile popolnoma novo osebo. Osupljive preobrazbe pričesk, pri katerih lahko rečeš le “Vau!” shutterstock_695755501 Svoje športne modrčke že ves čas pereš narobe · ·