PicMonkey Collage
Utrip mesta · moda · ženska moda

Sodelovanje med NikeLab in sacai je rodilo igrivo kolekcijo ženskih oblačil NikeLab x sacai za pomlad/poletje 2015, kjer so športne tkanine dobile močan modni pridih. V času, ko se zima končno poslavlja in prostor prepušča vedno bolj pričakovani pomladi, osemdelna kolekcija s svojo zasnovo pooseblja pretočnost letnih časov.

NikeLab in sacai, znamka japonske modne oblikovalke Chitose Abe, sta navdih za NikeLab x sacai poiskala v Nike-ovi tekaški, teniški in nogometni dediščini ter z modnimi dodatki in igrivo zasnovo poskrbela, da ženska oblačila ohranijo svoje udobje.

Njun dizajn vključuje udoben in lahkoten flis, zasnovan z odprtinami ter podlogami, ki razkrivajo posebno čipko. To sta Nike in Abe dodala kot okras, ki ohranja kombinacijo ženskosti ter športne estetike. Na podoben način delujejo tudi dokolenke z mrežo na mečih. Stil plissé z amorfno strukturo flisa poskrbi za žensko strukturo. Šele v gibanju sicer si nasprotna športna in modna oblačila dobijo svoj pravi pomen – oster hibriden izgled, ki je vreden tako rekreacije kot modnih pist. Dodana je tudi posebna izdaja tekaškega čevlja Nikelab AirMax 90.

Kolekcija oblačil NikeLab x sacai pomlad/poletje 2015 bo na www.nike.com na voljo od 19. marca.

PREBERITE ŠE: Nike razkril novo kolekcijo superg Flyknit Lunar 3 pomlad/poletje 2015

V galeriji si oglejte žensko kolekcijo oblačil NikeLab x sacai za pomlad/poletje 2015.

NikeLab x sacaiOdpri galerijo
C&A - nova kolekcja pomlad poletje 2015 Predstavitev kolekcije blagovne znamke C&A pomlad / poletje 2015 Fashion Week 2015 - najboljši "streetstyle" modni dodatki Fashion Week 2015: Najboljši “streetstyle” modni dodatki tednov mode Obleka iz jeansa Moda pomlad / poletje 2015: Čas je, da kavbojke zamenjajmo za obleko iz jeansa PicMonkey Collage Kaj prinaša Fashion Week Pariz jesen/zima 2015 · · · ·