gaby-baldiskaite-r-wcpyzY8r0-unsplash
V zraku · odnosi

“Ljubiš, ker ljubiš. Za to ne potrebuješ nobenega drugega razloga.” – Paulo Coelho

Če jo vprašaš, ali ji je vseeno zate, ker si jo prizadel, ti bo odgovorila, da ji ni. Če jo boš potreboval, da ti stoji ob strani, ti bo. Če želiš, da je del tvojega življenja, da ti je opora, rama, na katero se lahko nasloniš, ko se soočaš z različnimi nevihtami v življenju, bo tam zate. Brez oklevanja. Ne glede na to, koliko bolečine si ji povzročil ali koliko časa je morda preteklo od vajinega zadnjega srečanja. Ona bo tam.

Ko ljubi, ti da svoje srce, ker ti zaupa in verjame, da jo boš varoval in ji ne boš ustvaril novih zidov okoli njenega srca. Ko ljubi, se odpre. Zaupa. Odpušča. Posluša. Pusti čustvom, da govorijo. Ko ljubi, deli svoje misli s teboj.

Opazuje, kako se vajine sanje prepletajo, misli plešejo in besede zapolnjujejo prazni prostor med delci vajine pretekle bolečine. Ko ljubi, ti daje vse. Ljubi brez omejitev, ker je življenje prekratko, da ne bi. Ko ljubi, ljubi neumno in svobodno ter z vsem, kar ima, ker se je rodila z velikim srcem in ne zna in noče ljubiti nič manj.

Nikoli ne zamenjaj njenega velikega srca za šibkost, njene prijaznosti za negotovost, njeno pripravljenost, da ti ponovno zaupa, za obup.

Postal boš njena prioriteta. Ne pretvarja se, ko ti reče, da ji je mar zate, da si se ji usedel v misli. Ni krhka in ranljiva, ker ti je dovolila, da si zasedel posebno mesto v njenem srcu.

Je ženska z velikim srcem. Ni šibka, ker odpušča nemogoče, le močni ljudje odpuščajo. Vedno izbere ljubezen. Tebe. Znova in znova. Močna je, ker odpušča, ker spušča ljudi v svoje srce, ker verjame v dobro v ljudeh, tudi po prejetih bolečinah. Ljubi z namero in strastjo.

Ne skriva čustev in deli svoja čustva s tistimi, s katerimi je. Ne dopusti, da ji neumna pravila drugih preprečujejo, da bi bila to, kar je in pusti, da jo ljubezen odnese nad oblake.

Ni krhka ali nemočna, je neustrašna, ženska, ki zna ljubiti in se ne boji ljubezni. Odpušča, ker ve, da so ljudje nepopolni in da si vsi zaslužijo drugo priložnost, da pokažejo, da so lahko drugačni. Ne skriva svojih čustev, ljubi, ker ljubi in to išče tudi pri partnerju.

Ni šibka, ima veliko srce, srce, ki odpušča, ljubi, sanja in ni ji nerodno, da je to, kar je. Nekdo, ki dela, prizna in odpusti napake ter ljubi tebe, kakor se ljubi sama!

hannah-busing-xfKEy_6x4pw-unsplash (1) Razmerje zahteva trud in delo, a to še ne pomeni, da bi morali ob tem trpeti! joanna-nix-jtCA_9bwNBQ-unsplash (1) Ni nam vedno namenjeno, da se ustalimo z “ljubeznijo svojega življenja” … in tudi to je okej! blake-carpenter-mn7szzuvoJM-unsplash 10 znakov, da še vedno ljubi bivšo, tebe pa ima zato, da se zamoti candice-picard-_zVwgzTbW2s-unsplash Življenje je prekratko, da ga bi zapravljali za ljudi, ki iz vas izsesajo srečo · · ·