Nissan e-NV200 WORKSPACe
Utrip mesta · mobilno

Nissan je v sodelovanju z britanskim oblikovalskim studiem Studio Hardie predelal svoje prvo električno vozilo, 7-sedežnega kompaktnega dostavnika e-NV200, v mobilno pisarno. To brezemisijsko gospodarsko vozilo je tako postalo polno opremljena pisarna na štirih kolesih, ki ima vse, kar danes potrebuje zaposleni.

Bi imeli mobilno pisarno in bili radi čim manj potratni? Potem je ekološko naravnani Nissan e NV200 WORKSPACe kot nalašč za vas. Gre za prvo električno mobilno pisarno na svetu, ki se nahaja v brezemisijskem Nissanu e-NV200. V pisarni najdemo zložljivo mizo, računalnik z zaslonom na dotik, brezžični internet, LED-osvetlitev, ki jo upravljamo s pametnim telefonom, brezžični polnilnik za telefon (indukcija), predvajalnik Bluetooth, mini hladilnik in avtomat za kavo.

PREBERITE ŠE: Light Rider – prvi motocikel, izdelan s pomočjo 3D-tiskalnika

Strošek vozila znaša zgolj 0,03 evra na kilometer oz. 3 evre na 100 kilometrov in posamezniku ponuja poceni alternativo pisarnam v mestih, kjer lahko zdaj dela praktično zastonj. Baterijo vozila lahko do 80 odstotkov napolnimo v vsega 30 minutah, električni domet vozila pa znaša 170 kilometrov na polnjenje. Za premagovanje kratkih razdalj je Nissan pristavil zložljivo kolo (Bromton Bike), ki se nahaja na prtljažnih vratih.

Galerija – e-pisarna Nissan e NV200 WORKSPACe:

Nissan e-NV200 WORKSPACeOdpri galerijo

Modna izpeljanka modela Rolls-Royce Dawn Rolls-Royce Dawn (modna izdaja) si je cesto zamislil kot modno brv Motocikel Light Rider Light Rider – prvi motocikel, izdelan s pomočjo 3D-tiskalnika Novi Mini Countryman Novi Mini Countryman (2017) – daljši, širši in prvič kot priključni hibrid Mercedes-Benz E63 AMG S Mercedes-Benz E63 AMG – zverina iz razreda poslovnih limuzin · · · · · · ·