Nissan Juke
Utrip mesta · mobilno

Priljubljeni mestni križanec Nissan Juke je dobil osveženo podobo. Spremembe niso pretirane, tiste bolj opazne pa bodo naredile Juka še bolj uporabnega in uporabniku še bolj prijaznega.

Nissan Juke je doživel prenovo tako znotraj kot zunaj. Prednji del ima spremenjeno rešetko, žarometi in smerokazi v zunanjih ogledalih pa so postali zatemnjeni. Na voljo so še trije novi dizajni 16- in 18-palčnih platišč in dve novi vznemirljivi barvi. Personalizacija bo omogočala prilagoditev nekaterih zunanjih karoserijskih delov ali obrobo platišč za še bolj ‘vaš’ avtomobil.

Še bolj kot kozmetične spremembe bodo navdušile tehnološke. Ljubitelje glasbe bo razveselila novica, da je od zdaj na voljo zvočni sistem BOSE Personal, ki smo ga prvič videli pri predstavitvi aktualne Nissan Micre. Zvočni sistem omogoča digitalno obdelavo signalov, 6 kakovostnih zvočnikov pa pričara 360-stopinjski zvok. Ne smemo pozabiti omeniti še zvočnikov BOSE UltraNearfiled, ki sta za še boljše doživetje glasbe vgrajena v vzglavnika.

Notranjost ni doživela večjih sprememb, saj gre le za blažjo obliko prenove. Na voljo sta dve novi barvi, modra Power in oranžna Energy, s katero lahko še dodatno popestrite notranjost prenovljenega Juka. Volanski obroč je oblečen v bolj kakovostno usnje, prikazovalniki pa so bolj razločni. Prenovljeni Juke je že na voljo za kupce v Sloveniji, vaš pa je lahko že od 15.000 evrov dalje.

Galerija slik: Nissan Juke

Nissan JukeOdpri galerijo

Departure One Departure One: počitniška prikolica in hiša na vodi v enem Volvo 360c Volvo 360c: ali je to alternativa kratkim letom? Stark Drive Mini Stark Drive Mini: zložljivo električno kolo, ki si ga resnično lahko privoščiš Abarth 595 Abarth 595: najbolj športna različica Fiata 500 · · · · ·