Nissan Note
Utrip mesta · mobilno

Novi Nissan Note je doživel preobrazbo s popolnoma novim, edinstvenim in živahnim zunanjim dizajnom, ki združuje elegantne, gladko tekoče linije in izvirne ter drzne podrobnosti.

Čiste linije silhuete nakazujejo dinamičnost novega vozila Note in predstavljajo vrhunske aerodinamične lastnosti. Note, razvit za evropski trg, obenem odlikuje edinstven dizajn sprednjega dela kot tudi čudovito oblikovana stranska ogledala z vgrajenimi smerniki. Novi model Note je sicer navdihnil nagrajeni konceptni avtomobil Invitation, predstavljen na Avtomobilskem salonu v Ženevi leta 2012.

S svojo prostorno in udobno notranjostjo se odlično prilagaja potrebam družin in posameznikov. Popolnoma nova varnostna tehnologija Safety Shield, s kamero na zadku vozila, poskrbi za novo raven pomoči in maksimalno varnost voznika med vožnjo. Združuje tri izjemno napredne varnostne sisteme, ki uporabljajo podatke, pridobljene s širokokotno zadnjo kamero: opozarjanje voznika pred avtomobili v mrtvem kotu, opozarjanje ob nenamerni spremembi voznega pasu ter zaznavanje premikajočih se objektov ob vzvratni vožnji. Za voznikovo nepretrgano povezanost z okolico je v novi Note vgrajen napredni navigacijski in komunikacijski sistem Nissan Connect, katerega voznik enostavno upravlja preko velikega zaslona na dotik. Novi Note se ponaša s še eno najnovejšo tehnologijo v tem razredu vozil – sistemom Around View Monitor za 360-stopinjski pogled okrog vozila.

Poleg vidnih tehnoloških inovacij novi Note razkriva pametne rešitve tudi v svoji notranjosti. Z naprednim in ekološkim motorjem, ki proizvaja minimalno količino emisij CO₂, poskrbi za manj izpustov in posledično čistejši zrak. Visoko učinkoviti motorji so opremljeni z inteligentnim sistemom zagona motorja Stop/start, ki izključi delovanje motorja med mirovanjem vozila in tako še dodatno izboljšuje učinkovitost porabe ter zmanjšuje količino emisij.

Nissan NoteOdpri galerijo
Cafe Racer Cafe Racer – motoristični kult, ki se vrača Novi BMW R nineT BMW R nineT kot poklon 90 let BMW Motorrad Tesla S - Avtomobil, ki spremija avtomobilsko industrijo Tesla S – avtomobil, ki predstavlja mejnik med novim in starim Zaha Hadid - Super Jahts Moderna jahta z nevsakdanjo arhitekturno zasnovo · ·