Pravi Nissan Qashqai Black Edition  in narejen s 3D pisalom.
V zraku · buzz buzz · Utrip mesta · mobilno

Lani je Nissan ob petletnici modela Juke izdelal repliko iz papirja v naravni velikosti. Ta Nissan Qashqai Black Edition pa je v celoti narejen s 3D-pisalom, ki pa prav tako kot papirnati Juke ni vozen, kar pa ga ne dala nič manj impresivnega. Vanj s vložili kar 800 ur dela!

Nissan Qashqai Black Edition je v celoti narejen s 3D-pisalom 3Doodler. Gre za repliko v naravni velikost, ki so jo umetniki, specializirani za ustvarjanje s 3D-pisalom, izdelovali kar tri tedne oz. 800 ur in zanjo porabili 13,8 kilometra plastike. Plastične paličice, ki so jih ‘kurili’ in z njimi po zraku vleki 0,7-milimetrske črte, so bile izdelale iz reciklirane plastike, pridobljen iz naplavin.

PREBERITE ŠE: Nissan Juke: replika iz papirja v naravni velikosti

3D-risba Nissana Qashqai Black Edition v dolžino meri 4,4 metra, je široka 1,8 in visoka 1,6 metra. Kot pravijo pri Nissanu, gre za največjo 3D-skulpturo na svetu. Nissan Qashqai Black Edition je sicer omejena serija terenskega križanca Qashqai, izdelali bodo namreč le 3360 primerkov.

Nissan Qashqai Black Edition, izdelan s 3D-pisalom:

Nissan Qashqai Black Edition, izdelan s 3D-pisalom.Odpri galerijo

Gigi Hadid v Milanu Pogumna Gigi Hadid sama obračuna z norim oboževalcem Severna Koreja ima le 28 spletnih strani. Severni Korejci lahko dostopajo le do 28 spletnih strani! Highlining Hayley Ashburn v Dolomitih. Hayles Ashburn – highline na ekstremni višini v italijanskih Dolomitih Žive slike Poglej dvakrat! Alexa Meade ustvarja žive slike · · · · ·