Nissan-Concept-2020-Vision-Gran-Turismo-1[5]
Utrip mesta · mobilno

Nissan je odkril tančico z virtualne študije super športnega vozila, izdelane za potrebe priljubljene Sonyeve franšize računalniških iger in igralnih konzol. Medtem ko vozilo obeležuje 15 letnico obstoja te kultne igrice, pa naj bi po besedah Nissana tudi v marsičem nakazoval naslednika modela GT-R.

Še posebej v predelu prednjih in zadnjih luči, naj bi concept 2020 kakor se študija uradno imenuje nakazovala podobo naslednje generacije GT-R, na slikah pa je oblikovna sorodnost v tem pogledu tudi dokaj očitna.

PREBERITE ŠE: Športni Nissan z rdečimi karoserijskimi dodatki na 370Z nisma

Študija je nastala izpod rok nissanovega kreativnega oblikovalskega tima v Londonu, velik poudarek pa so namenili sami aerodinamiki, prijeme katere naj bi inženirji tudi uporabili pri snovanju prej omenjene druge generacije “godzille”. Kljub temu pa niso objavili nikakršnih podatkov glede pogonskega sklopa in zmogljivosti virtualnega superšportnika.

Tega boste lahko preizkusili in v igrici Gran Turismo 6 vozili od julija dalje, ko bo concept 2020 tudi na voljo za prenos z interneta (downloadanje).

Odpri galerijo
Screen Shot 2014-06-22 at 19.07.03 Nora toyotina potegavščina s svetovno znanim humoristom jeep-wrangler-nighthawk- Unlimited nighthawk: Ultimativni jeep za vse terene cover-harley-davison Tudi legendarni Harley Davidson “podlegel” elektriki Renault-Megane-RS-275-Trophy-R-2 Megane R.S. Trophy Renaultu ponovno prinesel rekord z Nurburgringa · · ·