nosi obleke ki so enake umetninam
V zraku · buzz buzz

Če imate radi umetnost, boste navdušeni nad tem, kar počne Ariel Adkins. No, navdušeni boste tudi drugače. To dekle namreč ročno izdela in poslika svoja oblačila, da se ta popolnoma ujemajo z umetninami, ki jih gleda. Precej hudo, kajne?

Z umetnostjo, ki je njena muza, je Ariel Adkins ustvarila Instagram račun Artfully Awear, kjer predstavlja svojo ročno izdelano in poslikano kolekcijo oblačil. Igrivo sestavljena in po meri narejena oblačila kažejo na Arielino oko za dizajn, njeno ljubezen do umetnostne zgodovine in smisel za slikarstvo.

PREBERITE ŠE: Puma x Fenty x Rihanna: prozorni natikači Jelly Slides so nas spomnili na sandale iz Jugoplastike

Njene dizajne so navdihnili nekateri njeni najljubši umetniki (Mattise, Mucha, Kusama, Kandinsky …), Ariel pa je z njimi klasično in moderno umetnost spremenila v modo. Tukaj je nekaj njenih najboljših dizajnov, ki jih preprosto morate videti.

Galerija – njene obleke se popolnoma ujemajo z umetninami, ki jih gleda

Gerhard RichterOdpri galerijo
Spomenik posvečen humorju. Meme rock: prvi spomenik, posvečen humorju Kakšna oseba si: to o tebi pove oblika tvojih ustnic Kakšna oseba si: to o tebi pove oblika tvojih ustnic Simulator poroda Reakcija moškega, ki s simulatorjem poroda izkusi porodno bolečino Uporaba smernika je stvar inteligence. Dokazano! Tisti, ki uporabljajo smernike, so pametnejši od tistih, ki jih ne · · · · · ·