Noa Glamping Resort (Foto: Booking.com)
Utrip mesta · destinacija

Če ste redni gost žurk na Pagu ali pa si jih želite vsaj enkrat obiskati, potem imamo za vas idealno namestitev. Noa Glamping Resort je namenjen ljubiteljem lepega, ekskuzivnosti in seveda žura!

Noa Glamping Resort je edinstvena kombinacija zabave, sprostitve, udobja in ekskluzivnih storitev v prijetnem in prefinjenem okolju. Ker gre za edino nastanitev direktno na plaži Zrće, to pomeni, da boste do morja potrebovali le minutko, prav tako do Noa Beach Cluba, enega izmed desetih najboljših klubov v Evropi!

V resortu boste našli 50 dvosobnih vil, elegantno urejenih in lepo opremljenih. Na voljo so vam tri vile.

Vile za za žurerje (s pogledom na plažo ali s pogledom na vrt), so pozicionirane pri vhodu v resort. Njihov interier je v večini iz lesenih panelov, kar nudi prijeten in rustikalen ambient. Iz vil v prvih vrstah lahko uživate v neverjetnem sončnem vzhodu, ki ga boste najverjetneje ujeli na poti domov z žura. In če ste sem prišli resnično le žurat, potem je to popolna namestitev za vas.

Vile za žurerje v resortu Noa Glamping (Foto: Booking.com)Odpri galerijo

Bambusove vile so, kot nakazuje ime, posvečene bambusu, kar se opazi tudi v samem ambientu. Imajo skrivni vrt, obdan z drugimi vilami, kjer lahko s prijatelji pripravite žar in se zabavate. Morda boste pa prav tukaj opazovali nočno zvezdnato nebo. Vil so namreč narejene prav zato – da združite svoj um z atmosfero resorta, medtem ko bivate v naravnem okolju.

Bambusove vile v resortu Noa Glamping (Foto: Booking.com)Odpri galerijo

Preimum vile ponujajo vrhunsko namestitev in storitve. Zasnovane so za udobje in zasebnost, stojijo pa na gričih, ki obkrožajo srce resorta. Samo predstavljajte si, kako pijete koktajl ob bazenu in se spogledujete z gorami v ozadju, ki se hkrati odražajo na morski gladini. V zasebnosti vaše vile je vse mogoče!

Premium vile v resortu Noa Glamping (Foto: Booking.com)Odpri galerijo

Kot že prej omenjeno, je del resorta tudi Noa Beach Club, eden najbolj trendi klubov v jadranski regiji. Nahaja se nad vodo in ponuja epski pogled na morje in gore. Seznam DJ-jev, ki gostujejo tukaj, je naravnost impresiven! V beach klubu z vrhunskim zvočnim sistemom lahko tako spremljate projekcije in laserske šove v kombinaciji s svetovno znanimi izvajalci in plesalci. Poleg tega klub ponuja enajst barov, priveze za jahte, VIP-prostore, ležalnike, bazen, masaže in še veliko več.

To so resnično počitnice po meri žurerjev!

Noa Glamping Resort (Foto: Booking.com)Odpri galerijo
Codelli Deluxe Fresco (foto: booking.com) Slovenske butične turistične namestitve s pridihom preteklosti (Foto: booking.com) Villa DeLinda: čarobna hacienda z infinity bazenom in neverjetnim pogledom na jadranske otoke cover-avstrijska-jezera Neverjetna čarobna jezera v Avstriji, ki vas vabijo letošnje poletje! neven-krcmarek-pOWBHdgy1Lo-unsplash Slovenija ena od 7 turističnih zvezd prihodnosti! · · ·