sadsadq
V zraku · buzz buzz

Z 31. oktobrom so Kelti zaznamovali konec žetvene sezone, danes pa se ta dan obeta bogata žetev mask. Noč čarovnic oz. Halloween je kot naročena, da na plano pride naša čudaškost (brez da bi izpadli čudaki), ki se pri odraslih pogosto zrcali v srhljivih maskah ustvarjenih z ličili.

Noč čarovnic, ta najbolj strašljiva noč v letu, že dolgo ni več zgolj zabava za otroke, saj si tedaj dajo duška tudi odrasli. Če so otroci odeti v bolj “lahkotno” maske in kostume, pa odrasli iščejo pozornost predvsem z liki, ki jih pobirajo iz grozljivk.

PREBERITE ŠE: Noč čarovnic: DIY geometrične maske iz kartona, ki jih lahko natisnemo kar doma

Ko torej čarovnice in druga strašljiva bitja preplavijo svet, smo pred njimi varni samo z nasmejano bučo. In če boste naleteli kje naleteli na kakšno masko iz naše galerije, verjetmi, da si boste verjetno želeli, da ta sveti v vašem preddverju.

Maske - s poslikavami Odpri galerijo

cover Razširjene fotografije na ovitkih nepozabnih glasbenih albumov Office-landscape-10 Evolucija ženskih oblačil za v službo skozi 20. stoletje Desktop-pictures-jack-nicholson-wallpapers-hd-photos-jack-nicholson-wallpaper-5 Jack Nicholson: 15 citatov, ki bodo pričarali vzdušje Halloweena iStock_000019950730_Medium Preprosti načini, kako nekomu dati občutek posebnosti in pomembnosti ·