Halloween kostumi, ki so jih navdahnile TV serije in filmi
V zraku · buzz buzz

Noč čarovnic je čez lužo za kostume to, kar je pri nas pust, in ker tako radi uvažamo običaje in trende iz Amerike, smo tudi v naših logih Halloween praktično že vzeli za svojega. Tudi če ga ne odobravate, se lahko strinjamo, da so lahko kostumi navdih za našo ”noč čarovnic”. In mislimo, da smo našli najprisrčnejše primerke. Willow, triletna deklica, je postala prava atrakcija s svojo serijo Dress Up Willow Month. Lani kot Frida Kahlo, E.T. in podobno, letos pa je deklica oziroma njena mama Gina Lee navdih poiskala v televizijskih serijah in filmih.

Noč čarovnic je za fotografinjo Gino Lee in njeno hčerko Willow precej več kot le jesensko listje in izrezljane buče. Je namreč tudi čas za ”Dress Up Willow Month”, tradicijo, ki jo je za svojo 3-letno hčerko začela Gina.

PREBERITE ŠE: Noč čarovnic: najlepše in najizvirneje izrezljane buče na svetu

Letos Willow najdemo našemljeno kot lik iz Obalne straže, pa kot inšpektorja Gadgeta, za lik iz serije Oranžna je nova črna sta se povezali kar z ameriško medijsko hišo Netflix, poustvarili sta tudi videz zgub iz filma Waynov svet in še in še.

Halloween kostumi, ki so jih navdahnile TV serije in filmiOdpri galerijo
Stvari, ki jih v službi nikoli ne smete izreči 11 stvari, ki jih v službi ne smete nikoli izreči Življenje z dojenčkom 26 fotografij, ki do popolnosti strnejo življenje z dojenčkom naslovka Angelčki Victoria’s Secret – moška izdaja! Najgrši psi na svetu To so uradno najgrši psi na svetu · ·