Luč iz tetrapaka
Utrip mesta · dom

Noctambula je sodobna brezžična svetilka iz reciklirane Tetra Pak embalaže, ki jo je na tednu oblikovanja v Milanu 2015 predstavili oblikovalski studio Fattelo!.

Domiselno oblikovana brezžična svetilka Noctambula predstavlja svetlo idejo, ki je preprosta kot svetloba sama. Svetilko so oblikovali pri italijanskem oblikovalskem studiu Fattelo! in jo predstavili tudi na letošnjem tednu oblikovanja v Milanu. Noctambula je oblikovana iz reciklirane Tetra Pak embalaže in osnovnih komponent, ki jih lahko kupimo v vsaki dobro založeni trgovini z železnino, za svoje delovanje pa ne potrebuje kablov in spajkanja, saj sta za njeno delovanje dovolj že 2AA bateriji. Za sestavo svoje Noctambule potrebujemo Tetra Pak embalažo, 3 LED diode, 2 AA bateriji, 5 zatičev, en majhen magnet in sponko za papir. Nič drugega.

PREBERITE ŠE: “Rainy Pot”: “Deževni” lonci za rože

Luč iz tetrapakaOdpri galerijo
Ikea 2025 / kuhinja Kuhinja Ikea leta 2025 brez hladilnika Nekateri imajo vinsko klet,  Jeffrey Pelletier ima Lego klet. Jeffrey Pelletier je klet svoje hiše spremenil v Lego nebesa 3D talne obloge lahko kopalnico in druge prostore spremenijo v sanjsko destinacijo. 3D talne obloge, ki kopalnico in druge prostore spremenijo v sanjsko poletno destinacijo Zložljivi žar GoBQ GoBQ – prvi zares lahko prenosni zložljivi žar na svetu #indiegogo ·