Telefon NoPhone Air
V zraku · tehnologija · gadgeti

Kvazipametni telefon NoPhone Air je telefon, ki ga ni. Je telefon, kakršnega še niste videli! In ga tudi ne boste! Če ga naročite, namreč dobite zgolj embalažo, ta pa je prazna. V njej je zgolj zrak. NoPhone Air je naslednik telefona NoPhone, ki si je s pametnim telefonom delil zgolj obliko, sicer pa gre za kos plastike. Fantomski NoPhone Air nima niti tega. Je romantična ideja. Ga je pa kljub temu moč kupiti.

NoPhone Air je pametni telefon, ki ga ni. Ob nakupu dobite zgolj embalažo, v kateri pa ni nič. ”Ponosno vam predstavljamo najmanj napreden NoPhone,” sta na predstavitvi dejala izumitelja telefona Chris Sheldon in Van Gould in nadaljevala, da so v slogu iPhona 7 ”telefonu odvzeli priključek za slušalke in potem še vse ostalo. Morda je videti, kot da v embalaži ni ničesar, a prav v tem je čar tega telefona”.

PREBERITE ŠE: NoPhone – ne tako zelo pameten telefon

Chris Sheldon in Van Gould sta člana hitro rastoče protikulture oz. odporniškega gibanja proti uporabi pametnih telefonov. ”NoPhone je nastal kot orožje za boj proti nazadovanju medsebojnih človeških odnosov, ki je posledica kronične uporabe pametnih telefonov.” NoPhone Air je naslednik telefona NoPhone iz leta 2014, ki je sredstva zbiral na platformi za množično financiranje Kickstarter. Tam je končal tudi NoPhone Air. Zanj ali, bolje, za embalažo morate odšteti nekaj manj kot 3 evre.

Pametni telefon NoPhone Air:

Primerjava NoPhona Air z novim iPhonomOdpri galerijo

Muzo - oaza miru in tišine Muzo – naprava, s katero v hrupnem okolju okoli sebe ustvarite popolno tišino Športni kameri GoPro Hero5 GoPro Hero5 – vodoodporna športna kamera, ki uboga glasovne ukaze Niceballs Niceballs: produktivni ste lahko tudi, če se ne igrate s svojimi jajci EEG trak iBand+ vam omogoča, da prevzamete nadzor nad sanjami. iBand+ je trak, ki omogoča, da nadzorujete svoje sanje · · · · ·