North Pole Igloos
Utrip mesta · arhitektura

Obstaja nešteto pustolovščin, ki bi jih bilo vredno izkusiti vsaj enkrat v življenju. Če pa želite doživeti resnično edinstveno izkušnjo, boste potem morali odpotovati daleč na sever, stran od civilizacije, kjer se nahaja pravljična namestitev North Pole Igloos.

Severni pol še danes velja za eno najekskluzivnejših potovalnih destinacij na svetu in če razmišljate o potovanju tja, vam predlagamo, da se obvezno ustavite v namestitvi North Pole Igloos – ne samo da boste tam izkustili tisto, česar nikjer drugje na svetu ne morete, ampak se boste vpisali na seznam redkih ljudi, ki so obiskali najsevernejši hotel na svetu. Kaj natančno je North Pole Igloos?

Večino leta so North Pole Igloos nameščeni na ledeniku Svalbard, razen v aprilu, ko se celotna struktura preseli na Severni pol. Bivanje na tem delu sveta je namreč varno le v tem mesecu v letu. Zveni rahlo srhljivo in odročno, a brez skrbi, v iglujih normalno dovajajo elektriko, toplo vodo in gretje, opremljeni so z modernim pohištvom, piko na i pa predstavlja steklen strop, skozi katerega lahko opazujete čudovit polarni sij.

Poleg izjemne namestitve vam v okviru bivanja v North Pole Igloos pripadajo odprava na Arktiko z izkušenimi vodiči, 24-urno varovanje, kuharske storitve in še veliko več. Če želite biti med prvimi na svetu, ki se bodo že aprila 2020 odpravili na pot, se za odhod lahko prijavite na uradni spletni strani.

Vedite pa, da boste za ta prestiž tudi pošteno plačali! Cena naj bi se začela pri 95 tisoč evrih za eno noč na otoku Svalbard in eno noč na Severnem polu. V to ceno je vključena letalska pot med tema dvema krajema, hrana, varovanje in vodiči. Je vredno? Mi menimo, da je! :)

Star Wars Galactic Starcruiser: ladja, na kateri prespiš in si del vojn zvezd Star Wars Galactic Starcruiser: hotel za vse ljubitelje Vojne zvezd Galiano 100: bi lahko živeli v takšni ljubki hiški, veliki 10 km²? Galiano 100: bi lahko živeli v takšni ljubki hiški, veliki 10 m²? Naustet Stokkoya: luksuzna čolnarna za odklop od sveta na norveškem otoku Naustet Stokkoya: luksuzna čolnarna za odklop od sveta na norveškem otoku parametric-cliff-hotel-design-1 Cliff Concept Boutique Hotel: pravljični hotel na norveškem klifu · ·