PicMonkey Collage
V zraku · buzz buzz

30-letni norveški pomorski častnik Lasse L. Matberg je obnorel splet! Zakaj? Videti je namreč kot sin boga Thora in Legolasa, a ne verjemite nam samo na besedo. Oglejte si fotogalerijo in ocenite, ali bi temu “supermanu” zaupale svoje življenje.

Lasse L. Matberg, norveški pomorski častnik v kraljevi norveški vojni mornarici, je postal internetna senzacija zaradi svojega božanskega videza. Več tisoč sledilcev na družbenih omrežjih je Lassa označilo za modernega Thora – norveškega boga groma in nevihte. Njegovi dolgi svetli lasje, njegovo mišičasto telo in njegov izrazit pogled so osvojili nešteto ženskih src.

Sam priznava, da ga njegove oboževalke večkrat kar zaprosijo.

PREBERITE ŠE: Seksi lončar, ki bi ga lahko pri ustvarjanju gledali ves dan

V fotogaleriji si oglejte norveškega boga Lasseja!

Norveški pomorski častnik Lasse L. MatbergOdpri galerijo
Kaj storiti, da boste lažje prenesli človeka, ki vam gre na živce Kaj storiti, da boste lažje prenesli človeka, ki vam gre na živce Snapchat ljubezenska zgodba Resnična Romeo in Julija, ki sta se spoznala na Snapchatu Simpsonovi so predvideli številne inovacije 10 inovacij, ki so jih pravilno predvideli Simpsonovi Živali pred in po kopanju Smešne fotografije živali pred in po kopanju ·