1000-500-citymagazine-cover
Utrip mesta · mobilno

Ko velika imena združijo moči, se po navadi rodijo velika dela. In nič drugače se ni zgodilo z novim zasebnim letalom Airbus A319neo, katerega notranjost je zasnovalo podjetje Pagani, znano po superšportnih avtomobilih. Interier so poimenovali Infinito in je trenutno na ogled v Ženevi.

Kabina letala Airbus spominja na notranjost Paganijevih avtomobilov, saj so na tleh preproge iz mehkega usnja ter pohištvo iz karbonskih vlaken in lesa. Prostor je razdeljen na več delov oz. kotičkov, od kino prostora, do jedilnice in loungea. Da jemanja diha ne bi bilo konca, so strop opremili z ogromnim zaslonom, na katerem lahko gledate nebo. To naj bi 8 potnikom, kot jih letalo sprejme, pričaralo občutek odprtosti. Novi Airbus bo nudil do 15 ur užitkov v zraku in najbrž ni junaka med nami, ki si jih ne bi želel preživeti na tak način.
PREBERITE ŠE: PAGANI HUAYRA ROADSTER – HUAYRA SE SLEČE ZA 2,3 MILIJONA EVROV

”Umetnost in znanost lahko hodita z roko v roki in to je naša filozofija,” pravi Horacio Pagani, ustanovitelj Pagani Automobili. Šele fotografije lahko natančneje povedo, kakšna mojstrovina je kot plod njihove filozofije prazaprav nastala.

Galerija slik: Pagani Airbus

Pagani AirbusOdpri galerijo
Volkswagen up! GTI Volkswagen up! GTI, poklon prvemu Golfu GTI citymagazine-cover Ford GT supercar – legenda je vstala od mrtvih NEXT Next: se bomo že kmalu vozili v ‘kockah’? dynamiq-gtt-115-yacht (3) Porsche: Dynamiq GTT 115 – igrača za velike otroke z globokimi žepi · · · · ·