cover-lamp
Utrip mesta · dom

Že samo z obiskom njihove spletne strani dobiš občutek, da so posebni. Izjemni. Ukrajinski oblikovalski studio Nottdesign se te dotakne in prav nič drugače ni z njihovo namizno svetilko RA.

Svetilke namreč ne prižgete s stikalom ali ploskom, temveč tako, da jo ‘postavite na noge’. Pri Nottdesignu so namreč želeli, da ob prižiganju svetilke uporabite svoje telo in tako vzpostavite neverbalno komunikacijo. Ko je RA ugasnjena, je v ležečem položaju, v kolikor bi prostoru želeli dodati nekaj svetlobe, svetilko poberete ter jo v smeri urinega kazalca začnete dvigovati. Višje kot bo, več svetlobe bo dala od sebe. Če želite bolj pritajeno vzdušje, jo lahko iz(pustite) nekje na pol poti. Pot in učinek prižiganja svetilke spominjata na pot, ki jo opravi Sonce, saj višje, kot je, svetleje in močneje sveti.

Zdaj pa recite, da vas kaj takega ne prevzame!

Galerija – Namizna svetilka, ki neverbalno komunicira

Svetilka, ki neverbalno komunicira.Odpri galerijo

Odštekani lestenci iz 24-karatnega zlata Sergi Ventura: odštekani lestenci iz 24-karatnega zlata icemule Icemule Boss: nahrbtnik, ki je hkrati hladilnik 1000-500-citymagazine-cover (2) Kavč, ki se spreminja v različno pohištvo adadadadsadasd Pohištvo s človeškimi ‘napakami’ · ·