2014_volkswagen_bulli_concept
Utrip mesta · mobilno

Po več kot desetletju so znova predstavili moderno različico volkswagnovega minibusa – ikona, ki je prvič zapeljala na ceste leta 1950 in dosegla legendarno prepoznavnost med »otroci cvetja« v 60. in 70. letih. Od takrat so prodali več kot 10 milijonov modelov.

Notranjost je minimalistično oblikovana, spredaj le merilnik hitrosti in velik zaslon sredi armaturne plošče, sprednja in zadnja zložljiva klop, ki se lahko spremeni v zasilno posteljo. Glavni oblikovalci Walter DeSilva, Geoup ter Klaus Bischoff so poskrbeli, da bo nov izgled obdržal glavne značilnosti legendarnega minibusa – velika škatla z gladkimi linijami, ogromen Volkswagnov logo spredaj, rahlo ukrivljeno vetrobransko steklo ter klasična vrata namesto krilnih drsečih vrat.

Odpri galerijo

Volkswagen Microbus bo na voljo s turbo štirivaljnim bencinskim in dizelski motorjem ter po vsej verjetnosti tudi s hibridnim motorjrm. Kdaj, če sploh bo ugledal luč sveta, še ni znano.

kawa 5 Kawasaki iz prihodnosti, ki spreminja obliko maxresdefault Načrtujejo najbolj prestižno jahto milijonarjev Ford-C-Max-Solar-Energi-Concept Novi ford C-MAX na električni pogon, ki se napaja s solarno streho Train Wreck - Koncept motorja na paro Train Wreck – Koncept motorja, ki deluje po principu parnega stroja · ·