cover
V zraku · tehnologija

Poslanstvo spletne strani 22tracks je popolnoma preprosto – pomagati ljudem odkrivati novo, svežo glasbo skozi pogosto posodobljene sezname skladb različnih žanrov. Zagnali so novo stran v sodelovanju z Microsoftom, natančneje v prenovljenem spletnem brskalniku Internet Explorer, ki se oglašuje kot »novi internet«. Poskrbel naj bi, da boste dobili drugačen pogled na izkušnjo brskanja po spletu.

Prenovljena spletna stran 22tracks temelji na spletni kodi HTML5 in ima novo nadzorno ploščo, ki omogoča lažje predvajanje in brskanje po seznamu skladb. Če boste do nje dostopali preko pametnega telefona ali tablice, se pogled prilagodi in daje občutek aplikacije. Vgrajen je tudi interaktivni zvočni vizualizator, ki se spreminja skladno z ritmom glasbe.

PREBERITE ŠE: Google razvija 1.000-krat hitrejšo internetno povezavo

Novi Internet Explorer se oglašuje z sloganom »Rethink what the web could be« ali v prevodu »Pomislite, kaj bi splet lahko postal«. Obljublja celozaslonsko brskanje in opravljanje več opravil hkrati – slednje predstavijo na primeru klicanja preko aplikacije Skype, medtem ko brskate po spletu. Nadalje predstavljajo novo postavitev besedila za lahkotno branje ter preprosto shranjevanje priljubljenih spletnih strani. V celoti pa naj bi bila izkušnja brskanja veliko bolj interaktivna kot do sedaj.

Predstavitev pa zaključijo s stavkom: »I never thought I´d say this but I love the new Internet Explorer”. V prevodu: »Nikoli si nisem mislil, da bom to rekel, ampak obožujem novi brskalnik Internet Explorer«. Izjava, ki je večina izmed nas ne bi nikoli izrekla. Se pustimo presenetiti.

Odpri galerijo
MIRROR-AMAZON-13 Bluetooth parkirna kamera – 70 evrov za popolnoma brezksrbno parkiranje cover-aero-x-hoverbike-prihodnost Prihodnost transporta: Lebdeči motor “Hoverbike” v prodaji do leta 2017 cover-microsoft-surface Tablica, ki ubija prenosnike – Microsoft Surface Pro 3 irolex 4 Kako bi zgledala Rolex pametna ura? · ·