Pink Bubble - Horizontal
V zraku · buzz buzz

Hipokrat je že pred 2500 izrekel besede “Naj bo hrana zdravilo in zdravilo naj bo hrana”. V začetku 20. stoletja je obogatitev hrane z vitamini in minerali prispevala k blaženju določenih zdravstvenih tegob, termin funkcionalna hrana pa se je prvič pojavil na Japonskem sredi 80. let prejšnjega stoletja.

Funkcionalni žvečilni gumiji so novost, ki prinaša nov pogled na to priljubljeno sladico z dolgo tradicijo. In najnovejša pridobitev so žvečilni gumiji Oi Gum, s katerimi se lahko osvežimo, uravnavamo telesno težo, blažimo stres, povečamo našo energijo in oskrbimo naše telo s 13 osnovnimi vitamini.

Žvečim z razlogom, žvečim Oi Gum
Blagovna znamka Oi Gum, proizvajalca Fertin Pharma iz Danske, je rezultat patentirane večplastne tehnologije, imenovane “compressed gum”. Gre za inovacijo in novost na trgu žvečilnih gumijev. Narejen je iz dveh plasti, gumijeve baze in plasti z vsebino aktivnih substanc. Dodajanja sestavin na različne plasti in prilagajanja sestave gumi baze, omogoča nadzorovano sproščanje arom, sladil in učinkovin. Vse sestavine telo absorbira skozi ustno sluznico, pri čemer učinkovine direktno preidejo v krvni obtok.

Žvečilni gumi Oi Gum so na voljo v štirih različicah: Fit Line, Energy Line, Feel Good, MultiVitamin.  Z žvečilnim gumijem Fit Line na pripraven in izjemno preprost način obvladujemo apetit. Energy Line vam v samo petih minutah občutno dvigne raven energije. Žvečilni gumi Feel Good  preprečuje ter blaži motnje in razvade, ki jih povzroča stres. Multi Vitamin žvečilni gumi pa poskrbi za svež dah  in vas oskrbi z uravnoteženo mešanico osnovnih hranil.


Shangri-La Hotel Paris - $1074 na noč 20 najdražjih pariških hotelov 17406_tilt_shift Poznate tilt-shift fotografije? SLO Argeta donacija_sporočilo za javnost_slika Argetine mame tokrat z dobrodelno noto 78813360 Najslabše športne maskote na igriščih