GoPro Hero+ Wi-Fi
V zraku · tehnologija

Kamere GoPro so pojem akcijskih kamer in izbira številka ena med adrenalinskimi odvisniki, športniki, avanturisti in uporabniki dronov. Svojo kakovost so izpričale v tisoč in eni situaciji, žal pa si jih številni do zdaj niso mogli privoščiti. A potem ko je GoPro izdelal kamere za vse razmere, želi zdaj ponuditi tudi kamere za vsak žep. Zato je pripravil nov izjemno kakovosten in vsestranski vstopni model, kamero GoPro Hero+ Wi-Fi, ki se cenovno stiska med osnovni model Hero+ in model Hero+ LCD.

Konkurenca je tudi pri akcijskih kamerah postala izjemno zgoščena. GoPro, ki je pojem akcijskih kamer, ta primat sicer ohranja, a ker so mu nizkocenovni ponudniki začeli močno nažirati delež, je začel izdelovati visokokakovostne kamere tudi za tiste z bolj plitvimi žepi. Nov takšen primer je najnovejši model GoPro Hero+ Wi-Fi, ki omogoča brezžično povezovanje prek Wi-Fi in Bluetootha, kar si je izposodil pri dražjih modelih, medtem pa je za ceno žrtvoval ”nepotreben” LCD-zaslon. Tudi zato je cena v sendviču med omenjenima modeloma. Zanjo je tako treba v ZDA odšteti 199,99 ameriškega dolarja oziroma 178 evrov, tudi v Evropi, kamor prihaja kmalu, pa naj bi se cena gibala tu nekje.

PREBERITE ŠE: Akcijska kamera GoPro Hero+ LCD – zaslon na dotik in skoraj akcijska cena

Kamkorder GoPro Hero+ Wi-Fi ponuja snemanje v polni ločljivosti 1920 x 1080 slikovnih točk s frekvenco (do) 60 sličic na sekundo (fps), medtem ko sliko zajema s tipalom z 8 MP. Kot vse preostale goprojevke je odporen proti padcem, do živega pa mu ne pride niti voda.

GoPro Hero+ Wi-FiOdpri galerijo
Google Chromecast Novi Google Chromecast je izjemno seksi in izjemno vsestranski PicMonkey Collagefacebook Nadgradnja Facebooka: naša profilna fotografija bo postala naš profilni video! Tablični računalnik Sharp Aquos Famiredo Sharp Aquos Famiredo: je to tablica ali televizor? Trinity je vaša osebna vetrna elektrrna. Trinity – prenosne vetrne elektrarne, ki napajajo vse od mobilnih naprav do hiše in avtomobila · ·