Modularne viseče luči "Plumen"
Utrip mesta · dom

Pri podjetju Plumen, ki velja za izumitelja prvih nizkoenergijskih žarnic in prejemnika več oblikovalskih nagrad, so predstavili še eno fantastično kolekcijo modularnih visečih svetilk.

Podjetje Plumen, ki se lahko pohvali s stalnimi zbirkami v muzejih, kot so MoMA, chicaški umetniški inštitut, muzej Victoria & Albert in muzej oblikovanja v Helsinkih, s svojo novo kolekcijo modularnih visečih svetilk ponovno dokazuje, da je eno izmed vodilnih pri razvijanju inovativnih izdelkov, ki omogočajo posebno izkušnjo svetlobe. Svetilke lahko sestavljamo iz črnih, medeninastih, kromiranih, bakrenih in belih vrvi za žarnice ter ploščatih senčil za luči, ki skupaj tvorijo elegantne dodatke za dom, igrivo odsevajoče svetlobo.

PREBERITE ŠE: 9 preprostih nasvetov, kako pravilno osvetliti stanovanje

Modularne viseče luči "Plumen"Odpri galerijo
Kolekcija luči "Boiler Lamp" Boiler Lamp – luči, narejene iz dotrajanih kavnih avtomatov Kako do pravilne osvetlitve stanovanja 9 preprostih nasvetov, kako pravilno osvetliti stanovanje Najlepši kamini na svetu 63 spektakularnih kaminov, zaradi katerih boste želeli še ta trenutek zakuriti ogenj Hibridna pisalna miza 1.6 S.M. of Life 1.6 S.M. of Life – hibridna pisalna miza, ki je tudi postelja ·