mazda2_1
Utrip mesta · mobilno · Utrip mesta · moda

Ko govorimo o modnih dodatkih, imamo ponavadi v mislih ženske ali moške torbice, čevlje, kakšen lep kos nakita, v zadnjem času pa tudi mobilne telefone. Modni dodatki služijo kot podaljški identitete – bolj so nam pomembni, več pozornosti posvečamo kakovosti in dovršenosti izdelave. Z dosegljivo ceno, vrhunskim dizajnom in stopnjo dodelave pa morda naziv modni dodatek lahko pripade tudi avtomobilu. V nadaljevanju vam predstavljamo najnovejšega kandidata.

Nova Mazda2 je zasnovana in izdelana dovršeno, do najmanjšega detajla. Zunanjost in notranjost sta oblikovani po načelih večkrat nagrajenega KODO dizajna, ki bo na ceste pripeljal športnost in drznost. Podrobnejši pregled pa bo hitro razkril natančnost in premišljenost izdelave ter vrhunske materiale, ki prepričajo tudi najzahtevnejše potrošnike.

Zraven dizajna vas bo popolnoma prenovljena Mazda2 navdušila še z inovativno tehnologijo SKYACTIV, ki bo poskrbela za odzivno in varčno vožnjo z izjemno nizko porabo goriva. Zbirka inovativnih asistenčnih sistemov i-ACTIVSENSE bo poskrbela za varno in udobno vožnjo, sistem mobilne povezljivosti MZD Connect pa za zabavo in varno povezanost z vašim mobilnim telefonom.

PREBERITE ŠE: Nova mazda 2 – japonska odličnost na mestnih ulicah

Ali lahko novo Mazdo2 uvrstimo med modne dodatke ali ne, boste presodili vi. Vsekakor pa gre za moderen kompakten avtomobil, s katerim bo vožnja dinamična, varčna, varna in zabavna.

cover-ta-boeing-je-palaca Zasebni Boeing 747 je palača med oblaki Shelby Baja 700 Ford Shelby Baja 700 – poltovornjaška mrcina Peugeot 308 Test: Družinska dnevna soba – Peugeot 308 SW 1.6 e-HDi Ultima Evolution Ultima Evolution pusti vse ostale superavtomobile zadaj