Xbox Air Jordan I Mid
Utrip mesta · moda

Xbox želi svoje privržence tokrat navdušiti z edinstvenimi supergami. Po tem, ko je svoj model dobil Sonyjev PlayStation, so se pri Microsoftu odločili, da si tudi njihova igralna konzola zasluži svoje obuvalo.

Superge Air Jordan I Mid bodo kmalu na voljo v edinstveni različici, ki s svojo zunanjostjo spominja na Xbox. Obutev lahko označimo za zelo živahno, kar lahko pripišemo posebni barvni kombinaciji in kakovostnemu semišu. Model ima seveda  tudi Jordanov in Xboxov logotip.

Kupci bodo lahko izbirali med kar štirimi barvami vezalk: črno, sivo, temno zeleno in svetlo zeleno. Te imajo na konicah natisnjeno besedo Xbox. Največ pozornosti vzbuja podplat, ki se sveti v temi. Ustvarjalce je pri tem navdihnila konzola Xbox One, ki ob vklopu prav tako začne oddajati svetlobo.

Na žalost je model za zdaj na voljo le izbranim ljudem. Tako je bilo na igričarski konferenci E3 moč opaziti, da so Xboxovi predstavniki novo obutev že preizkusili. Upamo lahko, da širši javnosti nanjo ne bo treba čakati predolgo.

Galerija – Xbox Air Jordan I Mid

Xbox Air Jordan I MidOdpri galerijo
Nike ACG Ruckel Ridge Pohodniški čevlji Nike ACG Ruckel Ridge prepričujejo s funkcionalnostjo in modnostjo nike-fanny-pack-slides-slippers Nike ima natikače, v katere lahko shraniš stvari fullscreen_1527869009_8e9392d565f40597534a551e117ef325 Te superge razkrivajo dejstva o modernem suženjstvu NIKE Zoom Fly Mercurial Flyknit NIKE Zoom Fly Mercurial Flyknit: pripravite se na mundial · ·