Nova Škoda Rapid (2017)
Utrip mesta · mobilno

Tudi nova Škoda Rapid (2017) prihaja v Ženevo. Nedavno je Škoda pokazala prenovljeno Octavio in Citigo, zdaj pa je razkrila še prenovljenega Rapida, ki je dobil nov litrski stroj.

Nova Škoda Rapid (2017) oblikovno odstopa od večje sestre Škode Octavia. Motorni paleti se pridružuje litrski agregat. Na novo so oblikovali sprednji odbijač, pri različic Spaceback so povečali zadnje steklo, posodobili so mu žaromete spredaj, ki so lahko opremljeni z bi-xenonsko tehniko za osenčene in dolge žaromete ter tehniko LED za dnevne luči. V notranjosti so prenovili instrumentalno ploščo in reže za prezračevanje.

Potniki se bodo lahko povezali s spletom, na daljavo pa bomo lahko preverjali napolnjenost rezervoarja za gorivo, ali je vozilo zaklenjeno, so zaprta stekla … Med varnostnimi pripomočki pri Škodi Rapid med drugim najdemo sistem za samodejno zaviranje v sili pri nizkih hitrostih.

PREBERITE ŠE: Nova Škoda Citigo (2017) – Škodinega drobižka zdaj dobite z dežnikom

Na izbiro bodo trije bencinski in dva dizelska agregata z razponom moči med 95 in 125 KM (70 do 92 kW). Nov je litrski turbobencinski trivaljnik, pri katerem boste lahko izbirali med 95 in 110 KM (70 in 81 kW).

Galerija – nova Škoda Rapid (2017):

Nova Škoda Rapid (2017)Odpri galerijo

Italdesign Supercar Italdesign Supercar – rojen za hitrost Električno kolo MOAR MOAR – zložljivo e-kolo, dovolj močno, da vleče SUV-ja Yugo Američan spuljuval Yuga! Je Yugo res najslabši avtomobil vseh časov? Range Rover Velar Range Rover Velar – avantgardni športni terenec · ·