Nova Zelandija
Utrip mesta · destinacija

Nova Zelandija, Aoteoaroa, kot jo kličejo Maori, je za nas Slovence, kot na lokalni ravni pravimo za Črno na Koroškem, ”na koncu sveta levo”. A zaradi svoje neokrnjene narave, bogate kulture, raznolikosti, pestrega živalskega sveta, nenazadnje tudi zaradi snemanja filmov Gospodar prstanov, kot sirene vabi turiste, avanturiste, pa tudi iskalce zaposlitve. Nova Zelandija je res obljubljena dežela in košček raja na Zemlji.

Nova Zelandija, otoška dežela dolgega belega oblaka, cca. 1600 kilometrov jugovzhodno oddaljena od avstralske obale, novo leto pozdravi kar 12 ur pred Slovenijo. Dežela Kivijev se ponaša s preštevilnimi stvarmi, ki vabijo kot magnet, vključno z nepozabnimi sončnimi zatoni. Nekaj utrinkov iz zemeljskega paradiža smo za vas zbrali v fotogaleriji. Pa ni za kaj!

PREBERITE ŠE: Turistom najbolj (ne)prijazna mesta na svetu

Razlog zakaj obiskati Novo Zelandijo, preveri v galeriji

Nova ZelandijaOdpri galerijo
3042588-slide-s-3-these-before-and-after-shots-show-how-columbiaglacier1920x1200 2 NASA: fotografije, ki dokazujejo, kako hitro se spreminja naš planet 84388-full Mobilna hišica nov dom para, ki je pustil službo in potuje po ZDA iStock_000003722520_Medium To je deset najbolj “seksi” naglasov na svetu v angleškem jeziku! cover-luksuzna-potovanja Luksuzna potovanja in popotniški trendi v letu 2015 ·