cover
V zraku · trend

Ray Ban, ena najbolj znanih blagovnih znamk sončnih očal na svetu, je lansirala na tržišče nove kolekcije nepogrešljivih modnih dodatkov: STYLISH, TECH, ACTIVE in ICONS.

V njih so združeni tako novi modeli oačal kot tudi prenovljeni legendarni modeli. Vsem linijam je skupna uporaba vrhunskih materialov in najnaprednejše tehnologije, kolekcija Icons pa istočasno ohranja prepoznaven stil, v novi posodobljeni preobleki. Tako je model Ray-Ban Wayfarer odet v dve trendi, urbani, divji kombinaciji- preoblečen s kožo in s ‘kamuflažo’ – idealno za vse ljubitelje svetovnih trendov. Na drugi strani je poskrbljeno za klasike z novimi retro očali z okroglimi okvirji in inovativnimi zložljivimi ročaji, ki so bili navdahnjeni z uporniško kulturo 60-ih let.

PREBERI ŠE: Trend: Najbolj trendi zaščita pred soncem – sončna očala 2014

Več fotografij si oglejte v galeriji

Odpri galerijo
3b5928e610c34c94afd5ab467c32dd25 Bajaboard2 – električna rolka prihodnosti as_skate_vanssw_2048 Kolekcija Star Wars x Vans lokai_clear_flat_ Zapestnica Lokai iz elementov najvišje in najnižje točke sveta Foto: Justanother Modni trend 2014: Recimo ja kombinaciji sandalov in nogavic ·