404470164827554079.jpg
Utrip mesta · mobilno

Audi predstavlja novi A3 Cabriolet. Kompaktni štirisedežnik že na prvi pogled očara z elegantnimi linijami in platneno streho.

Novi Audi A3 Cabriolet je v primerjavi s predhodnikom zrasel v vse smeri, razen v višino. Štirisedežnik z zložljivo streho je zato videti še bolj eleganten in športen. Prostornina prtljažnika je večja za 60 l in omogoča bolj optimalen izkoristek prostora. V kolesnih ohišjih so nameščene velike pnevmatike z dimenzijo do 19 palcev.

Odpri galerijo

Opremljen s platneno zložljivo streho, ki je napeta na lahkem ogrodju iz magnezija in jekla in se harmonično ujema s celostnim dizajnom vozila. Zložljiva streha se po pritisku na tipko v manj kot 18 sekundah elektrohidravlično odpre in zapre – tudi med vožnjo do hitrosti 50 km/h. Ko je odprta, je zložena v posebnem koritu, ki komaj kaj zmanjša prostornino 287-litrskega prtljažnika.

Tako kot pri vseh Audijevih vozilih je kakovostna notranjost izdelana z brezkompromisno natančnostjo, upravljanje je enostavno, intuitivno in udobno. V vozilu je dovolj prostora za štiri odrasle osebe.


volvo (2) Velika prenova krepi dinamičnost in privlačnost Volvovih modelov Audi S3 Sportback Urbani vročekrvnež Audi S3 Sportback Renault Megane Naj vas zapelje novi Renault Megane NISSAN_QASHQAI Mesto na dlani in Nissan Qashqai360 · ·