Novi Audi A3 Sportback
Utrip mesta · mobilno

Podoba novega Audija A3 Sportback je naravnost navdušujoča. Četrta generacija ima ostre linije, še večjo spremembo pa je mogoče opaziti v notranjosti.

Prišla je četrta generacija priljubljenega Audija A3 Sportback. Je tri centimetre daljši in malenkost širši od svojega predhodnika in tokrat ne bo več na voljo v manj praktični trivratni različici. Dizajn je evolucija poznanega in sledi najnovejšemu oblikovalskemu trendu Audija. Notranjost je močno spremenjena in je dobila še ostrejše linija, kot jih je imel aktualni Audi A3. Na voljo so digitalni merilniki v velikosti 10,25-palcev, ki jih je mogoče nadgraditi v velikost 12,3-palcev. Informacijsko-zabavni sistem je 10-krat močnejši od predhodnega, upravljamo pa ga preko 10,1-palčnega zaslona, ki je umeščen na vrh osrednje konzole.

Ob lansiranju v Evropi bo novi Audi A3 Sportback na voljo s tremi motorji, 1,5-litrskim bencinskim TFSI s 150 konjskimi močmi ali 2,0-litrskim dizelskim motorjem s 116 ali 150 konjskimi močmi. Sprva bo na voljo le pogon na prednji kolesni par, kasneje pa se bo pridružil še štirikolesni pogon quattro. Najmočnejša različica Audija A3, RS3, naj bi imela okoli 400 konjskih moči. Osnovni prtljažni prostor novega A3 znaša 380 litrov, ko pa podremo sedeže, se le ta razširi na 1.200 litrov.

Galerija: Novi Audi A3 Sportback

Novi Audi A3 SportbackOdpri galerijo

BMW i4 Concept BMW i4 Concept nakazuje, kakšen bo produkcijski BMW i4 ŠKODA OCTAVIA RS iV ŠKODA OCTAVIA RS iV: ekološka naelektrena športnica Prenovljeni Mercedes-AMG E 53 (2021) Prenovljeni Mercedes-Benz E (2021): prenova, ki je več kot le kozmetični popravek Alfa Romeo Giulia GTA Alfa Romeo Giulia GTA: oznaka GTA se je vrnila, podpira jo 540 konjskih moči! · ·