Novi BMW serije 4
Utrip mesta · mobilno

Po prenovi serije 3 se je BMW lotil še prenove prve generacije serije 4. Če je BMW iskal popolnost, jo je našel. Novi modeli serije 4 pišejo naslednje poglavje v zgodbi o uspehu s še večjo eleganco, vanj pa vstopajo s prenovljeno tehnologijo vzmetenja.

Tu je novi BMW 4. Bavarci so začel zgodbo vozil serije 4 pisati leta 2013 s prihodom modela BMW serije 4 Coupé. Leto pozneje sta se mu pridružili še BMW serije 4 Cabrio in BMW serije 4 Gran Coupé.

Spremembe na trojici so kozmetične narave, tako navzven kot navznoter. Na tehnični ravni poleg izpopolnjenega vzmetenja najbolj izstopa šestkotna zasnova žarometov, s katerimi so se približali tistim iz nove serije 5. LED-žarometi kot zadnje luči so zdaj vgrajene serijsko. Nove so tudi meglenke. Podvozje je pridobilo na trdoti, krmiljenje pa na odzivnosti. Motorna paleta je ostala praktično enaka, saj je BMW motorje osvežil že lani. Novi BMW 4 ponuja več povratnih informacij za voznika, rahlo spremenjen je volan, več pa je poudarkov iz usnja, aluminija in kroma.

PREBERITE ŠE: BMW HP4 Race: najbolj ekskluziven BMW motocikel bo imel Akrapovičev izpuh

Nadgradnjo je doživel vmesnik navigacijske naprave. BMW je osvežil še linijo 18- in 19-palčnih platišč, dodali so tudi dve novi barvi notranjosti (Snapper Rocks Blue in Sunset Orange).

Galerija – novi BMW serije 4:

Novi BMW serije 4Odpri galerijo

Mercedes-AMG GT C Coupé Mercedes-AMG GT C Coupé – za še bolj raznovrstno serijo AMG GT Christini II-Track Snow Bike Christini II-Track Snow Bike – motocikel, ustvarjen za sneg Jahta Lexus Sport Luksuzna jahta Lexus Sport – nova igračka za milijonarje Pacifica Pacifica – prvo samovozeče vozilo, ki bo naprodaj še ta mesec! · · · · ·