bmw 7
Utrip mesta · mobilno

Vedno je neugodno, ko pride predčasno do razkritja podatkov, še toliko bolj pa je neugodno, če ne gre za občutljive podatke ali slike avtomobilov, ki se jih že nestrpno pričakuje. Tokrat se je to zgodilo znamki BMW. ‘Ušle’ so namreč zunanje podobe najnovejšega BMW 7.

Na svetovni splet so ‘ušle’ slike najnovejšega BMW 7. V podaljšani različici lahko občudujemo 750 Li, 750 Li z M športnim paketom in mogočno M760Li z 12-valjnim motorjem. Vsi pobegli modeli so obarvani v belo barvo Alpine White in do potankosti razkrivajo, kakšna je zunanjost prestižne limuzine.

Potrebno se bo navaditi na velike ‘ledvičke’, ki pa bodo zagotovo našle svoje pristaše. Vsekakor drži, da je serija 7 zdaj še bolj impozantna in še bolj vpadljiva. Poleg prednjega dela lahko opazimo ožjo obliko žarometov in nekoliko spremenjen pokrov motorja. Stranski in zadnji del sta bila deležna manj očitnih sprememb, zagotovo pa se opazi osvežena grafika zadnjih LED luči. Tudi tokrat imamo pri najmočnejšem modelu M760i oznake, platišča in dele karoserije obarvane v zlato-bronasto barvo. Uradna predstavitev je napovedana za prihodnji teden, kako pa s tem po razkritju, pa se pustimo presenetit.

Galerija slik: BMW 7

BMW 7Odpri galerijo
matzker-mdx-mercedes Matzker Mercedes-Benz X MDX: avanturistična predelava luksuznega pick-upa Audi A1 Sportback Audi A1 Sportback: luksuzni malček, ki navdušuje Mercedes-Benz CLA Novi Mercedes-Benz CLA: manjši izmed bratov popolnoma navdušil Lamborghini Huracan EVO Lamborghini Huracan EVO: “baby Lambo” je postal še agresivnejši · ·